Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüplüler, Kaymakamlar Kararnamesi'ni bekliyor

İLÇELER 27.06.2024 - 10:43, Güncelleme: 27.06.2024 - 10:43
 

Ürgüplüler, Kaymakamlar Kararnamesi'ni bekliyor

Ürgüplüler, kaymakamlık kararnamesini sabırsızlıkla beklerken Ürgüp Kaymakamı Cüneyt Caner’in bir başka yere tayin edilmesini büyük bir sabırsızlıkla bekliyor.
  İçişleri Bakanlığı tarafından Kaymakamlar Kararnamesi hazırlıkları son aşamaya gelirken Ürgüplüler de yayımlanacak olan Kaymakamlar Kararnamesi’ni sabırsızlıkla bekliyor. 2022 kararname ile Ürgüp Kaymakamlığı görevine atanan Cüneyt Caner geçtiğimiz yıl yaz dönemi yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile de bir başka ilçeye tayin edilmişti. Ancak İlçe Kaymakamı Cüneyt Caner, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan kararnameyi beğenmemiş olacak ki Kayseri İdari Mahkemesi’ne dava açmış ve yürütmenin durdurulması kararı verilmesi üzerine yeniden Ürgüp Kaymakamlığı görevine iade edilmişti. İşte tüm bu yaşananların ardından Ürgüplüler önümüzdeki günlerde İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanacak olan Kaymakamlar Kararnamesini sabırsızlıkla bekliyor. Ürgüp Kaymakamı Cüneyt Caner’den memnun olmayan ilçe kamuoyu Ürgüp’e yeni bir kaymakam atanmasını bekliyor.
Ürgüplüler, kaymakamlık kararnamesini sabırsızlıkla beklerken Ürgüp Kaymakamı Cüneyt Caner’in bir başka yere tayin edilmesini büyük bir sabırsızlıkla bekliyor.

 

İçişleri Bakanlığı tarafından Kaymakamlar Kararnamesi hazırlıkları son aşamaya gelirken Ürgüplüler de yayımlanacak olan Kaymakamlar Kararnamesi’ni sabırsızlıkla bekliyor.

2022 kararname ile Ürgüp Kaymakamlığı görevine atanan Cüneyt Caner geçtiğimiz yıl yaz dönemi yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile de bir başka ilçeye tayin edilmişti. Ancak İlçe Kaymakamı Cüneyt Caner, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan kararnameyi beğenmemiş olacak ki Kayseri İdari Mahkemesi’ne dava açmış ve yürütmenin durdurulması kararı verilmesi üzerine yeniden Ürgüp Kaymakamlığı görevine iade edilmişti.

İşte tüm bu yaşananların ardından Ürgüplüler önümüzdeki günlerde İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanacak olan Kaymakamlar Kararnamesini sabırsızlıkla bekliyor. Ürgüp Kaymakamı Cüneyt Caner’den memnun olmayan ilçe kamuoyu Ürgüp’e yeni bir kaymakam atanmasını bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.