Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp’te “K-Kültür Festivali” düzenlenecek

KÜLTÜR-SANAT 23.05.2024 - 15:35, Güncelleme: 23.05.2024 - 15:36
 

Ürgüp’te “K-Kültür Festivali” düzenlenecek

Ürgüp Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı "K- Kültür festivali" Kore’nin ünlü sanatçıları ve çeşitli Kore kültür etkinlikleriyle 29 Haziran 2024’te Ürgüp’te yapılacak.
  Ürgüp Belediyesi ev sahipliğinde yapacağı ‘K- Kültür Festivali’ne Kore kültürünü sevenlerin katılımları bekleniyor. Ürgüp Belediyesi’nden yapılan açıklamada,” Ev sahipliği yaptığımız ‘K- Kültür festivali’ Kore’nin ünlü sanatçıları ve çeşitli Kore kültür etkinlikleriyle 29 Haziran 2024’te Ürgüp’te  Kore Kültür Merkezi, 29 Haziran 2024 Cumartesi günü Ürgüp festival alanında Kore’nin ünlü sanatçıları Hwasa, Nowadays ve Onestar’ın katılacağı ve çeşitli Kore kültür içeriklerini deneyimlenebileceği ‘K-Kültür Festivali’ni düzenleyecektir. Kore kültürünü sevenlerin katılımlarını bekliyoruz Etkinlik alanına girişi ücretsizdir, fakat etkinlik alanının içerisinde Kore ile ilgili ürün ve yemeklerinin satışı olacaktır” denildi.
Ürgüp Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı "K- Kültür festivali" Kore’nin ünlü sanatçıları ve çeşitli Kore kültür etkinlikleriyle 29 Haziran 2024’te Ürgüp’te yapılacak.

 

Ürgüp Belediyesi ev sahipliğinde yapacağı ‘K- Kültür Festivali’ne Kore kültürünü sevenlerin katılımları bekleniyor.

Ürgüp Belediyesi’nden yapılan açıklamada,” Ev sahipliği yaptığımız ‘K- Kültür festivali’ Kore’nin ünlü sanatçıları ve çeşitli Kore kültür etkinlikleriyle 29 Haziran 2024’te Ürgüp’te  Kore Kültür Merkezi, 29 Haziran 2024 Cumartesi günü Ürgüp festival alanında Kore’nin ünlü sanatçıları Hwasa, Nowadays ve Onestar’ın katılacağı ve çeşitli Kore kültür içeriklerini deneyimlenebileceği ‘K-Kültür Festivali’ni düzenleyecektir. Kore kültürünü sevenlerin katılımlarını bekliyoruz Etkinlik alanına girişi ücretsizdir, fakat etkinlik alanının içerisinde Kore ile ilgili ürün ve yemeklerinin satışı olacaktır” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.