Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp’te “Kapadokya Moda ve Kültür Haftası” düzenlenecek

KÜLTÜR-SANAT 15.07.2024 - 09:18, Güncelleme: 15.07.2024 - 09:18
 

Ürgüp’te “Kapadokya Moda ve Kültür Haftası” düzenlenecek

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde 1-4 Ağustos tarihleri arasında “Kapadokya Moda ve Kültür Haftası” sergilenecek.
  Ürgüp Belediyesi öncülüğünde bu yıl 7.si gerçekleştirilecek olan “Kapadokya Moda ve Kültür Haftası” 1-4 Ağustos tarihleri haftasında düzenlenecek. Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul açıklamasında, “Modacı, Organizatör Aydın Açık ve Ürgüp Belediyesi öncülüğünde 7.cisi gerçekleşecek olan “Kapadokya Moda ve Kültür Haftasına”, dünyanın birçok ülkesinden gelecek olan “moda tasarımcıları” koleksiyonlarını 36 uluslararası model ve 90 çocuk model ile Ürgüp’ün eşsiz coğrafyasında sergileyecek” ifadelerine yer verdi.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde 1-4 Ağustos tarihleri arasında “Kapadokya Moda ve Kültür Haftası” sergilenecek.

 

Ürgüp Belediyesi öncülüğünde bu yıl 7.si gerçekleştirilecek olan “ Kapadokya Moda ve Kültür Haftası” 1-4 Ağustos tarihleri haftasında düzenlenecek. Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul açıklamasında, “Modacı, Organizatör Aydın Açık ve Ürgüp Belediyesi öncülüğünde 7.cisi gerçekleşecek olan “ Kapadokya Moda ve Kültür Haftasına”, dünyanın birçok ülkesinden gelecek olan “moda tasarımcıları” koleksiyonlarını 36 uluslararası model ve 90 çocuk model ile Ürgüp’ün eşsiz coğrafyasında sergileyecek” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.