Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 10 Ekim Perşembe Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 10.10.2024 - 18:38, Güncelleme: 10.10.2024 - 18:38
 

Uzer Sarrafiye ile 10 Ekim Perşembe Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 10 Ekim Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  - Karapınar Belediyesi araç parkını beldenin ihtiyaçlarını düşünerek günden güne yeni ve öz kaynaklarına dokunmadan araç parkını genişletiyor. - Nevşehir’i Türkiye’nin en temiz şehri yapmak amacıyla Nevşehir Belediyesi tarafından ‘Temiz Şehir Nevşehir’ sloganıyla başlatılan ve Türkiye’deki birçok belediyeye örnek olan temizlik seferberliği ile tüm mahalleler pırıl pırıl oluyor. - Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 24 kilogram kıyılmış tütün 5 bin 300 adet doldurulmuş makaron ele geçirildi. - Nevşehir İl Özel İdaresi, köylerde meydana gelen arızalara anında müdahale ederek vatandaşın mağdur olmasını engelliyor. - Nevşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerdeki bozuk yollar ve yaya kaldırımlarının bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Devlet Hastanesi'ne ziyarette bulunarak hastane çalışanlarına kolaylıklar, hasta ve yakınlarına da geçmiş olsun dileğinde bulundu. - Diyarbakır’da berberlik yapan M.D.Ş.’nin liderliğinde kurulan çete Türkiye genelinde yaklaşık bin 500 kişiyi, 1 milyar 200 milyon lira dolandırdı.  Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 19 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 76 şüpheli gözaltına alındı. - Gazeteci Coşkun Sağlamdin ile Nevşehir Konuşuyor programına katılan CHP İl Başkanı Bülent Yumuş, Nevşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP, Rasim Arı’yı destekledi diyenler önce AK Parti ve MHP oylarına baksınlar dedi. - Ürgüp’ün yer altında ve yer üstünde bulunan tarihi tünellerin turizme kazandırılması için başlatılan çalışmalar kapsamında obruk mağara grubu ile protokol imzalandı. - Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri tarafından Eylül ayında 22 bin 999 araç kontrolü yapılırken kural ihlalinde bulunan bin 721 araç sürücüsüne 5 milyon 169 bin 837 lira para cezası kesildi. - Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri tarafından Eylül ayında 22 bin 999 araç kontrolü yapılırken kural ihlalinde bulunan bin 721 araç sürücüsüne 5 milyon 169 bin 837 lira para cezası kesildi. - Türkiye-AB KİK Eş Başkanı ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu vize ve kota sorununa acilen çözüm bulunması gerektiğini söyledi. Hisarcıklıoğlu bu iki sorunun, karşılıklı ticareti artırmanın önünde en büyük engel olduğunu ifade etti. -Kapadokya’nın turizm merkezlerini birbirine bağlayan Çardak yolu, Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından sıcak asfalt yapıldı. 6 metreden 10 metre genişliğe çıkan yol, daha konforlu ve güvenli hale getirildi.  
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 10 Ekim Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- Karapınar Belediyesi araç parkını beldenin ihtiyaçlarını düşünerek günden güne yeni ve öz kaynaklarına dokunmadan araç parkını genişletiyor.

- Nevşehir’i Türkiye’nin en temiz şehri yapmak amacıyla Nevşehir Belediyesi tarafından ‘Temiz Şehir Nevşehir’ sloganıyla başlatılan ve Türkiye’deki birçok belediyeye örnek olan temizlik seferberliği ile tüm mahalleler pırıl pırıl oluyor.

- Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 24 kilogram kıyılmış tütün 5 bin 300 adet doldurulmuş makaron ele geçirildi.

- Nevşehir İl Özel İdaresi, köylerde meydana gelen arızalara anında müdahale ederek vatandaşın mağdur olmasını engelliyor.

- Nevşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerdeki bozuk yollar ve yaya kaldırımlarının bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

- Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Devlet Hastanesi'ne ziyarette bulunarak hastane çalışanlarına kolaylıklar, hasta ve yakınlarına da geçmiş olsun dileğinde bulundu.

- Diyarbakır’da berberlik yapan M.D.Ş.’nin liderliğinde kurulan çete Türkiye genelinde yaklaşık bin 500 kişiyi, 1 milyar 200 milyon lira dolandırdı.  Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 19 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 76 şüpheli gözaltına alındı.

- Gazeteci Coşkun Sağlamdin ile Nevşehir Konuşuyor programına katılan CHP İl Başkanı Bülent Yumuş, Nevşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP, Rasim Arı’yı destekledi diyenler önce AK Parti ve MHP oylarına baksınlar dedi.

- Ürgüp’ün yer altında ve yer üstünde bulunan tarihi tünellerin turizme kazandırılması için başlatılan çalışmalar kapsamında obruk mağara grubu ile protokol imzalandı.

- Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri tarafından Eylül ayında 22 bin 999 araç kontrolü yapılırken kural ihlalinde bulunan bin 721 araç sürücüsüne 5 milyon 169 bin 837 lira para cezası kesildi.

- Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri tarafından Eylül ayında 22 bin 999 araç kontrolü yapılırken kural ihlalinde bulunan bin 721 araç sürücüsüne 5 milyon 169 bin 837 lira para cezası kesildi.

- Türkiye-AB KİK Eş Başkanı ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu vize ve kota sorununa acilen çözüm bulunması gerektiğini söyledi. Hisarcıklıoğlu bu iki sorunun, karşılıklı ticareti artırmanın önünde en büyük engel olduğunu ifade etti.

-Kapadokya’nın turizm merkezlerini birbirine bağlayan Çardak yolu, Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından sıcak asfalt yapıldı. 6 metreden 10 metre genişliğe çıkan yol, daha konforlu ve güvenli hale getirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.