Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 11 Temmuz Perşembe Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 11.07.2024 - 20:39, Güncelleme: 11.07.2024 - 20:39
 

Uzer Sarrafiye ile 11 Temmuz Perşembe Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 11 Temmuz Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  - Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından yapılan açıklamada 12 Temmuz Cuma günü Nevşehir-Göreme yolu sıcak asfalt çalışması yapılacağından dolayı trafiğe kapatılacak. - MHP Nevşehir İl Başkanı Ali Akkoç başkanlığında haftalık olağan toplantı yapılırken toplantıda İl Başkan Yardımcılıklarına Fatih Zağlanmış ve Gökhan Göğdemir atandı. - AK Parti Nevşehir milletvekilleri Emre Çalışkan ve Süleyman Özgün, TBMM’de Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile bir araya gelerek Nevşehir ile ilgili konuları görüştü. - Nevşehir Valiliği tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında Hükümet Konağı önünde etkinlik düzenlenecek. - Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında traktör ile otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti. - Nevşehir İHH gönüllüleri Sırplar tarafından 1995’te yapılan soykırımın yıl dönümü nedeniyle heyeti Bosna Hersek'te çeşitli programlara katıldı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince il genelinde 152 polisin katılımıyla huzurlu sokaklar uygulaması yapılırken aranan 5 kişi yakalandı. - Nevşehir Valisi Ali Fidan, protokol üyeleri ile birlikte Derinkuyu Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. - Nevşehir Valisi Ali Fidan, 31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında Derinkuyu Belediye Başkanı seçilen Taner İnce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. - Uçhisar Belediyesi tarafından 13-14 Temmuz tarihlerinde çocuk şenliği düzenlenecek. - Nevşehir Valisi Ali Fidan, Derinkuyu’da kaymakamlık ve belediye ziyaretinin ardından mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 11 Temmuz Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından yapılan açıklamada 12 Temmuz Cuma günü Nevşehir-Göreme yolu sıcak asfalt çalışması yapılacağından dolayı trafiğe kapatılacak.

- MHP Nevşehir İl Başkanı Ali Akkoç başkanlığında haftalık olağan toplantı yapılırken toplantıda İl Başkan Yardımcılıklarına Fatih Zağlanmış ve Gökhan Göğdemir atandı.

- AK Parti Nevşehir milletvekilleri Emre Çalışkan ve Süleyman Özgün, TBMM’de Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile bir araya gelerek Nevşehir ile ilgili konuları görüştü.

- Nevşehir Valiliği tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında Hükümet Konağı önünde etkinlik düzenlenecek.

- Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında traktör ile otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

- Nevşehir İHH gönüllüleri Sırplar tarafından 1995’te yapılan soykırımın yıl dönümü nedeniyle heyeti Bosna Hersek'te çeşitli programlara katıldı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince il genelinde 152 polisin katılımıyla huzurlu sokaklar uygulaması yapılırken aranan 5 kişi yakalandı.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, protokol üyeleri ile birlikte Derinkuyu Kaymakamlığı’nı ziyaret etti.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, 31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında Derinkuyu Belediye Başkanı seçilen Taner İnce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

- Uçhisar Belediyesi tarafından 13-14 Temmuz tarihlerinde çocuk şenliği düzenlenecek.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, Derinkuyu’da kaymakamlık ve belediye ziyaretinin ardından mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.