Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 13 Ağustos Salı Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 13.08.2024 - 18:10, Güncelleme: 13.08.2024 - 18:10
 

Uzer Sarrafiye ile 13 Ağustos Salı Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 13 Ağustos Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  - Gökyüzü tutkunları, yılın en etkileyici doğa olaylarından biri olarak gösterilen "Perseid meteor yağmuru"nu izlemek için Tarihi Kayaşehir’de bir araya geldi. - Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Nevşehir Bölge Müdürlüğü tarafından Temmuz ayında Nevşehir’de 456 konut satışı gerçekleştirildiği açıklandı. - 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarına göre adaylardan alınan tercihler doğrultusunda, 2024-YKS yükseköğretim programlarına merkezî yerleştirme işlemleri tamamlandı. - Nevşehir Valisi Ali Fidan, Ürgüp ilçesine bağlı Bahçeli köyünü ziyaret ederek burada vatandaşlarla buluştu. - Nevşehir Valisi Ali Fidan Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul’u Ürgüp Belediyesi’nde ziyaret etti. - Nevşehir'in Nar kasabasında hizmet veren "Özel Zeynepana' Anaokulu" 2024- 2025 Eğitim- Öğretim yılı kayıtları devam ediyor. - Nevşehir Valisi Ali Fidan, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. - Ürgüp Belediyesi ile Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası arasında varılan mutabakat sonucunda iki kurum da tapularını tescilledi. - Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Çat beldesinde bir bağ evinde görülen Sarı Ömer veya Sarı Kız isimli örümcek bağ sahibi tarafından öldürüldü. - Yükseköğretim Kurulu tarafından Engelsiz Üniversite Bayrakları ve Program Nişanı Ödül Töreni, YÖK Başkanlığında düzenlendi.
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 13 Ağustos Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- Gökyüzü tutkunları, yılın en etkileyici doğa olaylarından biri olarak gösterilen "Perseid meteor yağmuru"nu izlemek için Tarihi Kayaşehir’de bir araya geldi.

- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Nevşehir Bölge Müdürlüğü tarafından Temmuz ayında Nevşehir’de 456 konut satışı gerçekleştirildiği açıklandı.

- 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarına göre adaylardan alınan tercihler doğrultusunda, 2024-YKS yükseköğretim programlarına merkezî yerleştirme işlemleri tamamlandı.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, Ürgüp ilçesine bağlı Bahçeli köyünü ziyaret ederek burada vatandaşlarla buluştu.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul’u Ürgüp Belediyesi’nde ziyaret etti.

- Nevşehir'in Nar kasabasında hizmet veren "Özel Zeynepana' Anaokulu" 2024- 2025 Eğitim- Öğretim yılı kayıtları devam ediyor.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

- Ürgüp Belediyesi ile Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası arasında varılan mutabakat sonucunda iki kurum da tapularını tescilledi.

- Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Çat beldesinde bir bağ evinde görülen Sarı Ömer veya Sarı Kız isimli örümcek bağ sahibi tarafından öldürüldü.

- Yükseköğretim Kurulu tarafından Engelsiz Üniversite Bayrakları ve Program Nişanı Ödül Töreni, YÖK Başkanlığında düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.