Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 13 Haziran Perşembe Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 13.06.2024 - 17:55, Güncelleme: 13.06.2024 - 17:55
 

Uzer Sarrafiye ile 13 Haziran Perşembe Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 13 Haziran Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  -Kapadokya Havalimanı yılın ilk 5 ayında 248 bin 989 yolcuya hizmet verirken geçen yılın aynı dönemine oranla yolcu sayısında yüzde 30 artış yaşandı. -Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Nevşehir Bölge Müdürlüğü tarafından Mayıs ayında Nevşehir'de 293 konut satışı gerçekleştirildiği açıklandı. -Motorine gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 34 kuruş zam geldi. Fiyat artışı pompaya yansıdı. -Nevşehir Valiliği tarafından Kurban Bayramı bayramlaşma programının 15 Haziran Cumartesi günü Vilayetler Evi’nde yapılacağı açıklandı. -Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçede oluşacak trafik yoğunluğu ile ilgili alınan tedbirleri açıkladı. -AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi ve beraberindekiler, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş’i ziyaret ederek bir süre görüştü. -Nevşehir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar, yaklaşan kurban bayramı öncesi ‘Kurban Kesimi’, ‘Kist Hidatik’ hastalığı ve ‘Kurban Bayramında Beslenme’ gibi konularda açıklamalar da bulunarak vatandaşları uyardı. -Nevşehir Fırıncılar Unlu Mamuller Perakende Satıcılar Esnaf Odası tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla nöbet tutacak olan fırınlar açıklandı. -Nevşehir Eczacı Odası tarafından Kurban Bayramı’nda nöbet tutacak olan eczaneler açıklandı. -2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 14 Haziran Cuma günü sona ermesiyle birlikte ile genelinde 59 bin 369 öğrenci karne alarak yaz tatiline başlayacak. -2024-2025 sezonu TFF 3.Lig Grupları kura çekimi, Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde çekilirken Nevşehir Belediyespor 3.Lig 2.Grupta mücadele edecek.
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 13 Haziran Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

-Kapadokya Havalimanı yılın ilk 5 ayında 248 bin 989 yolcuya hizmet verirken geçen yılın aynı dönemine oranla yolcu sayısında yüzde 30 artış yaşandı.

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Nevşehir Bölge Müdürlüğü tarafından Mayıs ayında Nevşehir'de 293 konut satışı gerçekleştirildiği açıklandı.

-Motorine gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 34 kuruş zam geldi. Fiyat artışı pompaya yansıdı.

- Nevşehir Valiliği tarafından Kurban Bayramı bayramlaşma programının 15 Haziran Cumartesi günü Vilayetler Evi’nde yapılacağı açıklandı.

-Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçede oluşacak trafik yoğunluğu ile ilgili alınan tedbirleri açıkladı.

-AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi ve beraberindekiler, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş’i ziyaret ederek bir süre görüştü.

- Nevşehir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar, yaklaşan kurban bayramı öncesi ‘Kurban Kesimi’, ‘Kist Hidatik’ hastalığı ve ‘Kurban Bayramında Beslenme’ gibi konularda açıklamalar da bulunarak vatandaşları uyardı.

- Nevşehir Fırıncılar Unlu Mamuller Perakende Satıcılar Esnaf Odası tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla nöbet tutacak olan fırınlar açıklandı.

- Nevşehir Eczacı Odası tarafından Kurban Bayramı’nda nöbet tutacak olan eczaneler açıklandı.

-2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 14 Haziran Cuma günü sona ermesiyle birlikte ile genelinde 59 bin 369 öğrenci karne alarak yaz tatiline başlayacak.

-2024-2025 sezonu TFF 3.Lig Grupları kura çekimi, Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde çekilirken Nevşehir Belediyespor 3.Lig 2.Grupta mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.