Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 15 Ekim Salı Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 15.10.2024 - 19:15, Güncelleme: 15.10.2024 - 19:15
 

Uzer Sarrafiye ile 15 Ekim Salı Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 15 Ekim Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  - Nevşehir’de her hafta Pazartesi günleri Lale Haber TV’de futbolseverler ile buluşan “Maçın Ardından” programı dün akşam yine çok konuşuldu. - Derinkuyu Belediyesi tarafından eski belediye başkanı Bülent Aksoy hakkında suç duyurusunda bulunulacağı açıklandı. - Yazar ve Eğitmen Hülya Kavuzlu tarafından gerçekleştirilecek olan Hakikat Yansımaları Sohbet Programı, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. - Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)’nde, açılacak olan İngilizce A1 kursu için kayıtlar başladı. - Avanos’un Altıpınar köyünde meydana gelen su ve kanal arızaları İl Özel İdaresi ekipleri tarafından giderildi. - Karapınar İlkokulunda Uluslararası bir proje hayata geçirildi. Karapınar İlkokulu kuruculuğunda gerçekleştirilen etkinlik Karapınar İlkokulunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi. - Yavuz Ağıralioğlu’nun 28 Ekim tarihinde kuracağı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda partisinin ismini açıklayacağı öğrenilirken Nevşehir İl Başkanlığı görevine ise Umut Ergül atandı. - Kapadokya Üniversitesi (KÜN), 17-18 Ekim 2024 tarihlerinde Türkiye’nin önde gelen akademisyenlerini, iş insanlarını, girişimcileri ve öğrencileri 1. Ulusal Yapay Zekâ Buluşması’nda bir araya getiriyor.
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 15 Ekim Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- Nevşehir’de her hafta Pazartesi günleri Lale Haber TV’de futbolseverler ile buluşan “Maçın Ardından” programı dün akşam yine çok konuşuldu.

- Derinkuyu Belediyesi tarafından eski belediye başkanı Bülent Aksoy hakkında suç duyurusunda bulunulacağı açıklandı.

- Yazar ve Eğitmen Hülya Kavuzlu tarafından gerçekleştirilecek olan Hakikat Yansımaları Sohbet Programı, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

- Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)’nde, açılacak olan İngilizce A1 kursu için kayıtlar başladı.

- Avanos’un Altıpınar köyünde meydana gelen su ve kanal arızaları İl Özel İdaresi ekipleri tarafından giderildi.

- Karapınar İlkokulunda Uluslararası bir proje hayata geçirildi. Karapınar İlkokulu kuruculuğunda gerçekleştirilen etkinlik Karapınar İlkokulunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

- Yavuz Ağıralioğlu’nun 28 Ekim tarihinde kuracağı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda partisinin ismini açıklayacağı öğrenilirken Nevşehir İl Başkanlığı görevine ise Umut Ergül atandı.

- Kapadokya Üniversitesi (KÜN), 17-18 Ekim 2024 tarihlerinde Türkiye’nin önde gelen akademisyenlerini, iş insanlarını, girişimcileri ve öğrencileri 1. Ulusal Yapay Zekâ Buluşması’nda bir araya getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.