Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 16 Temmuz Salı Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 16.07.2024 - 17:23, Güncelleme: 16.07.2024 - 17:23
 

Uzer Sarrafiye ile 16 Temmuz Salı Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 16 Temmuz Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  - Nevşehir Valiliği tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Hükümet Konağı önünde program düzenlendi. - Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, 2024 yılı ödüllendirilmelerinin adaletli bir şekilde yapılmasını talep ediyoruz dedi. - Nevşehir Valisi Ali Fidan, Hacıbektaş Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek burada Kaymakam Abdulkadir Nar’dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. - Nevşehir Valisi Ali Fidan, Hacıbektaş Kaymakamlığı’nı ziyaretinin ardından Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Kaim’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. - Nevşehir Baro Başkanlığı tarafından adalet sarayında aşure ikramında bulunuldu. - Nevşehir Özel Kardelen Koleji bugün açıklanan YKS sonuçlarına göre her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir başarıya imza atarak Nevşehir’de bir kez daha dereceleri elde etmenin mutluluğunu yaşadı. - Nevşehir Valisi Ali Fidan, Hacıbektaş Kaymakamlığı ve Hacıbektaş Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından ilçede faaliyetlerini sürdüren esnafları ziyaret etti. - Nevşehir Valisi Ali Fidan, Hacıbektaş ilçesinde mahalle ve köy muhtarları ile istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi. - Kapadokya Üniversitesi (KÜN) Geleneksel Liseliler Öykü Yarışması sonuçlandı. - MHP İl Başkanı Ali Akkoç ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik’i ziyaret etti. - Nevşehir Valiliği öncülüğünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla dün akşam Hükümet Konağa önünde düzenlenen programda MHP, İYİ Parti tam kadro katılırken AK Parti’de ise İl yönetimi ve Belediye Meclis üyelerinin olmaması dikkatlerden kaçmadı. - Nevşehir Valisi Ali Fidan, Hacıbektaş ilçesine bağlı Karaova köyünde biçerdövere binerek hasat yaparak ve tarla gününe katıldı.
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 16 Temmuz Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- Nevşehir Valiliği tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Hükümet Konağı önünde program düzenlendi.

- Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, 2024 yılı ödüllendirilmelerinin adaletli bir şekilde yapılmasını talep ediyoruz dedi.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, Hacıbektaş Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek burada Kaymakam Abdulkadir Nar’dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, Hacıbektaş Kaymakamlığı’nı ziyaretinin ardından Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Kaim’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

- Nevşehir Baro Başkanlığı tarafından adalet sarayında aşure ikramında bulunuldu.

- Nevşehir Özel Kardelen Koleji bugün açıklanan YKS sonuçlarına göre her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir başarıya imza atarak Nevşehir’de bir kez daha dereceleri elde etmenin mutluluğunu yaşadı.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, Hacıbektaş Kaymakamlığı ve Hacıbektaş Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından ilçede faaliyetlerini sürdüren esnafları ziyaret etti.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, Hacıbektaş ilçesinde mahalle ve köy muhtarları ile istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

- Kapadokya Üniversitesi (KÜN) Geleneksel Liseliler Öykü Yarışması sonuçlandı.

- MHP İl Başkanı Ali Akkoç ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik’i ziyaret etti.

- Nevşehir Valiliği öncülüğünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla dün akşam Hükümet Konağa önünde düzenlenen programda MHP, İYİ Parti tam kadro katılırken AK Parti’de ise İl yönetimi ve Belediye Meclis üyelerinin olmaması dikkatlerden kaçmadı.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, Hacıbektaş ilçesine bağlı Karaova köyünde biçerdövere binerek hasat yaparak ve tarla gününe katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.