Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 17 Temmuz Çarşamba Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 17.07.2024 - 17:05, Güncelleme: 17.07.2024 - 17:05
 

Uzer Sarrafiye ile 17 Temmuz Çarşamba Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 17Temmuz Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  - Avanos Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu dün akşam Avanos Amfi tiyatroda unutulmaz bir türkü akşamı yaşattı. - Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde yapılan çalışmalarda bir araç içerisinde 51,1 gram metamfetamin ele geçirilirken şüpheli 1 kişi tutuklandı. -Nevşehir’in Avanos ilçesinde otobüs ile otomobilin çarpışması sonrasında 4 kişi yaralandı. - Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Nevşehir Bölge Müdürlüğü tarafından Haziran ayında Nevşehir’de 251 konut satışı gerçekleştirildiği açıklandı. - Nevşehir Valisi Ali Fidan, Ürgüp ilçesine bağlı Mazi Köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. - Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında, Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) toplantısı yapıldı. - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 19 Temmuz Cuma günü Hacıbektaş’a geliyor. - Nevşehir’de son günlerde artan hava sıcaklıkları ile birlikte Gülşehir’de “Sarı Ömer” diye tabir edilen örümcekler ortaya çıkmaya başladı. - Avanos Belediyesi olarak sosyal yardımları kapsamında ihtiyaç sahibi yaşlılara yemek ihtiyacını ulaştırmak için aşevi kurdu.
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 17Temmuz Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- Avanos Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu dün akşam Avanos Amfi tiyatroda unutulmaz bir türkü akşamı yaşattı.

- Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde yapılan çalışmalarda bir araç içerisinde 51,1 gram metamfetamin ele geçirilirken şüpheli 1 kişi tutuklandı.

-Nevşehir’in Avanos ilçesinde otobüs ile otomobilin çarpışması sonrasında 4 kişi yaralandı.

- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Nevşehir Bölge Müdürlüğü tarafından Haziran ayında Nevşehir’de 251 konut satışı gerçekleştirildiği açıklandı.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, Ürgüp ilçesine bağlı Mazi Köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında, Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) toplantısı yapıldı.

- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 19 Temmuz Cuma günü Hacıbektaş’a geliyor.

- Nevşehir’de son günlerde artan hava sıcaklıkları ile birlikte Gülşehir’de “Sarı Ömer” diye tabir edilen örümcekler ortaya çıkmaya başladı.

- Avanos Belediyesi olarak sosyal yardımları kapsamında ihtiyaç sahibi yaşlılara yemek ihtiyacını ulaştırmak için aşevi kurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.