Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 26 Eylül Perşembe Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 26.09.2024 - 16:38, Güncelleme: 26.09.2024 - 16:38
 

Uzer Sarrafiye ile 26 Eylül Perşembe Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 26 Eylül Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  - Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ndeki öğrenciler İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. - Nevşehir Belediyesi, bazı üst düzey yetkili ve bürokratların ismini kullanarak dolandırıcılık yapan art niyetli kişilere karşı vatandaşları uyardı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince okul çevrelerinde çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik uygulama yapılırken 424 kişinin kimlik kontrolü yapıldı. - Nevşehir’de özel halk otobüs ücretlerinde bu sabah itibarıyla değişikliğe gidilirken öğrenci fiyatlarında herhangi bir değişim yaşanmadı. - Avanos-Çavuşin-Göreme yolunda daha önce çizilen çizgiler, sürücülerin kafasını karıştırdığı için Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından silinmeye başladı. - Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Güfte Edebiyat iş birliğinde düzenlenen Nitelikli Okur Buluşmalarının konuğu Eğitimci Yazar Bayram S. Taşkın olacak.
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 26 Eylül Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ndeki öğrenciler İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

- Nevşehir Belediyesi, bazı üst düzey yetkili ve bürokratların ismini kullanarak dolandırıcılık yapan art niyetli kişilere karşı vatandaşları uyardı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince okul çevrelerinde çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik uygulama yapılırken 424 kişinin kimlik kontrolü yapıldı.

- Nevşehir’de özel halk otobüs ücretlerinde bu sabah itibarıyla değişikliğe gidilirken öğrenci fiyatlarında herhangi bir değişim yaşanmadı.

- Avanos-Çavuşin-Göreme yolunda daha önce çizilen çizgiler, sürücülerin kafasını karıştırdığı için Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından silinmeye başladı.

- Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Güfte Edebiyat iş birliğinde düzenlenen Nitelikli Okur Buluşmalarının konuğu Eğitimci Yazar Bayram S. Taşkın olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.