Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 9 Eylül Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 09.09.2024 - 18:07, Güncelleme: 09.09.2024 - 18:07
 

Uzer Sarrafiye ile 9 Eylül Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 9 Eylül Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  - Nevşehir Valisi Ali Fidan bugün başlayan 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde yayınlamış olduğu mesajında tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimizi ve eğitim camiamıza üstün başarılar diliyorum dedi. - Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere ücretsiz taşıma hizmetine başladıklarını söyledi. - 2024-2025 eğitim öğretim yılının bugün başlamasıyla birlikte Nevşehir il genelinde 59 bin 581 öğrenci ders başı yaptı. - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. - 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, okula ilk kez merhaba diyen minik öğrencileri ziyaret ederek hediyelerini verdi. - Kardelen Eğitim Kurumları 2024-2025 Eğitim Öğretim yılına 30. yılında tüm kademelerinde bugün itibari ile öğrenciler ilk derslerine katıldı. - Nevşehir’de 7 Eylül Cumartesi günü akşam saatlerinde Kasaplar Çarşısı girişi ve Doyuran kavşağında drift atan sürücüye 90 bin 420 lira trafik cezası kesilirken ehliyetine de daimi olarak el koyuldu. - Nevşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerde yaya kaldırımı ve yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hafta başlangıcını esnaflarla bir araya gelerek ve onların taleplerini dinleyerek geçirdi. - Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur karşılaşmasında Kahramanmaraş Spor A.Ş. – Nevşehir Belediyespor maçının hakemi açıklandı. - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, “Biz Nevşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın emrindeyiz. Onların hayatını kolaylaştırmak, konforlu bir şehirde yaşamalarını temin edebilmek için çalışıyoruz.” dedi.
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 9 Eylül Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- Nevşehir Valisi Ali Fidan bugün başlayan 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde yayınlamış olduğu mesajında tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimizi ve eğitim camiamıza üstün başarılar diliyorum dedi.

- Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere ücretsiz taşıma hizmetine başladıklarını söyledi.

- 2024-2025 eğitim öğretim yılının bugün başlamasıyla birlikte Nevşehir il genelinde 59 bin 581 öğrenci ders başı yaptı.

- Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

- 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, okula ilk kez merhaba diyen minik öğrencileri ziyaret ederek hediyelerini verdi.

- Kardelen Eğitim Kurumları 2024-2025 Eğitim Öğretim yılına 30. yılında tüm kademelerinde bugün itibari ile öğrenciler ilk derslerine katıldı.

- Nevşehir’de 7 Eylül Cumartesi günü akşam saatlerinde Kasaplar Çarşısı girişi ve Doyuran kavşağında drift atan sürücüye 90 bin 420 lira trafik cezası kesilirken ehliyetine de daimi olarak el koyuldu.

- Nevşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerde yaya kaldırımı ve yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

- Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hafta başlangıcını esnaflarla bir araya gelerek ve onların taleplerini dinleyerek geçirdi.

- Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur karşılaşmasında Kahramanmaraş Spor A.Ş. – Nevşehir Belediyespor maçının hakemi açıklandı.

- Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, “Biz Nevşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın emrindeyiz. Onların hayatını kolaylaştırmak, konforlu bir şehirde yaşamalarını temin edebilmek için çalışıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.