Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Fidan, Derinkuyu'da muhtarlarla buluştu

GÜNCEL 11.07.2024 - 13:05, Güncelleme: 11.07.2024 - 13:05
 

Vali Fidan, Derinkuyu'da muhtarlarla buluştu

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Derinkuyu’da kaymakamlık ve belediye ziyaretinin ardından mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.
  Nevşehir Valisi Ali Fidan, Derinkuyu Kaymakamlığı ve Derinkuyu Belediyesi ziyaretinin ardından 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Derinkuyu’nun mahalle ve köylerinde seçilen muhtarlarla istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Vali Ali Fidan mahalle ve köy muhtarlarını seçilmelerinden dolayı tebrik ederken çalışmalarında da başarılar diledi. Nevşehir Valisi Ali Fidan’ın başkanlık ettiği toplantıya Derinkuyu Kaymakamı Konuralp Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Hüseyin Çam, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan, Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce,  Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Yakın katıldı.  
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Derinkuyu’da kaymakamlık ve belediye ziyaretinin ardından mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

 

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Derinkuyu Kaymakamlığı ve Derinkuyu Belediyesi ziyaretinin ardından 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Derinkuyu’nun mahalle ve köylerinde seçilen muhtarlarla istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Vali Ali Fidan mahalle ve köy muhtarlarını seçilmelerinden dolayı tebrik ederken çalışmalarında da başarılar diledi.

Nevşehir Valisi Ali Fidan’ın başkanlık ettiği toplantıya Derinkuyu Kaymakamı Konuralp Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Hüseyin Çam, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan, Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce,  Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Yakın katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.