Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Fidan, turizm sektör temsilcileri ile buluştu

NEVŞEHİR 18.07.2024 - 14:13, Güncelleme: 18.07.2024 - 14:13
 

Vali Fidan, turizm sektör temsilcileri ile buluştu

Nevşehir Valisi Ali Fidan, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde turizm sektör temsilcileri ile bir araya geldi.
  Nevşehir Valisi Ali Fidan, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Vali Fidan ziyaretinde, Kapadokya bölgesindeki turizm sektör temsilcileri ile bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Turizm sektör temsilcileri Kapadokya bölgesinde yapılan çalışmalar ve bölgeye daha fazla turist çekebilmek amacıyla alternatif turizm konusunda Vali Fidan’a bilgiler verirken Vali Ali Fidan toplantıya katılan sektör temsilcilerine teşekkür etti.  
Nevşehir Valisi Ali Fidan, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde turizm sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

 

Nevşehir Valisi Ali Fidan, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Vali Fidan ziyaretinde, Kapadokya bölgesindeki turizm sektör temsilcileri ile bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Turizm sektör temsilcileri Kapadokya bölgesinde yapılan çalışmalar ve bölgeye daha fazla turist çekebilmek amacıyla alternatif turizm konusunda Vali Fidan’a bilgiler verirken Vali Ali Fidan toplantıya katılan sektör temsilcilerine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.