Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yanar, “Allah bu memleketten Tayyip Erdoğan’ı eksik etmesin”

SİYASET 05.05.2023 - 00:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 00:08
 

Yanar, “Allah bu memleketten Tayyip Erdoğan’ı eksik etmesin”

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri için adayların esnafları ve vatandaşları ziyaretleri sürüyor.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Rauf Yanar, seçim ziyaretleri kapsamında Nevşehir Belediyesi personeli ile buluşarak sohbet etti. Sanayi Bölgesini ziyaret eden Yanar, AK Partili İlçe Başkanları ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Birlik Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Oda Başkanları da misafirleri ağırlayarak milletvekili adayları ile sohbet etti. Seçim kampanyası süresince vatandaştan büyük teveccüh alan Mustafa Rauf Yanar, Birlik Başkanlığı önünde bir vatandaşın “Allah sizlerden razı olsun. Allah işinizi rast getirsin. Allah bu memleketten Tayyip Erdoğan’ı eksik etmesin. Dünya durdukça dursun. Benden alsın ömür ona versin” ifadeleri karşısında çok duygulandı. AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’ın da eşlik ettiği ziyaretler kapsamında vatandaşların sevgi seli görülmeye değer görüntüler ortaya çıkarıyor. Kemikkıran dua eden vatandaşa “Sizin duanız desteğinizle Sayın Cumhurbaşkanımız inşallah yeniden Cumhurun başında olacak” diye konuştu. KYK yurdunu ve sanayi bloklarını tek tek dükkan dükkan dolaşan Yanar, çat kapı ev ziyaretleri ve kararsız seçmenle telefon bağlantıları yaptı ve seçmenlere neden Tayyip Erdoğan’a ve AK Partiye oy kullanmaları gerektiğini anlattı. AK Parti SKM organizasyonuyla sandık kurulu toplantısına katılan Mustafa Rauf Yanar, 350 evler mahallesinde vatandaşların oldukça yoğun ilgi gösterdiği toplantıya katıldı ve Emlak Konutlarda bulunan seçim koordinasyon merkezini ziyaret ederek vatandaşlarla ve misafirlerle sohbet etti.  
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri için adayların esnafları ve vatandaşları ziyaretleri sürüyor.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Rauf Yanar, seçim ziyaretleri kapsamında Nevşehir Belediyesi personeli ile buluşarak sohbet etti. Sanayi Bölgesini ziyaret eden Yanar, AK Partili İlçe Başkanları ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Birlik Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Oda Başkanları da misafirleri ağırlayarak milletvekili adayları ile sohbet etti. Seçim kampanyası süresince vatandaştan büyük teveccüh alan Mustafa Rauf Yanar, Birlik Başkanlığı önünde bir vatandaşın “Allah sizlerden razı olsun. Allah işinizi rast getirsin. Allah bu memleketten Tayyip Erdoğan’ı eksik etmesin. Dünya durdukça dursun. Benden alsın ömür ona versin” ifadeleri karşısında çok duygulandı.

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’ın da eşlik ettiği ziyaretler kapsamında vatandaşların sevgi seli görülmeye değer görüntüler ortaya çıkarıyor. Kemikkıran dua eden vatandaşa “Sizin duanız desteğinizle Sayın Cumhurbaşkanımız inşallah yeniden Cumhurun başında olacak” diye konuştu.

KYK yurdunu ve sanayi bloklarını tek tek dükkan dükkan dolaşan Yanar, çat kapı ev ziyaretleri ve kararsız seçmenle telefon bağlantıları yaptı ve seçmenlere neden Tayyip Erdoğan’a ve AK Partiye oy kullanmaları gerektiğini anlattı.

AK Parti SKM organizasyonuyla sandık kurulu toplantısına katılan Mustafa Rauf Yanar, 350 evler mahallesinde vatandaşların oldukça yoğun ilgi gösterdiği toplantıya katıldı ve Emlak Konutlarda bulunan seçim koordinasyon merkezini ziyaret ederek vatandaşlarla ve misafirlerle sohbet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.