Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
Coşkun Sağlamdin
Köşe Yazarı
Coşkun Sağlamdin
 

AK Parti Nevşehir’de adeta “Arkadaş Kayırma Partisi” oldu

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında Nevşehir’de yaşanılan hezimet sonrasında İl Başkanlığı görevinden ayrılması beklenilen Ali Kemikkıran seçimlerin ardından yaklaşık 6 ay geçmesinin ardından Genel Merkez tarafından görevden alındı. Aradan geçen 6 aylık zaman zarfında AK Parti’ye gönül vermiş vatandaşlar AK Parti’de değişim konusunda çok geç kalındığı konusunda görüş belirtirken mevcut İl Başkanı Ali Kemikkıran’ın ardından alelacele 2 gün içerisinde Nevşehir’de yapılan çalışmalarda 4 isim dün akşam saatlerinde belirlendi. AK Parti Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığı binasında yapılan mülakat ve temayül yoklamasına davet edilen isimlere bunun sonrasında belirlenen 4 ismi şöyle bakıyoruz da belirlenen isimlerin hangisinin kamuoyunca kabul edildiğini söyleyebilecek tek bir AK Partili var mıdır? AK Parti İl Başkanlığı yönetiminde bulunan Ergün Elmacı acaba bugüne kadar ne gibi çalışmalar yaptı da İl Başkanı adayı olarak belirlendi. Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya daha yeni gelmedi mi Merkez İlçe Başkanlığı görevine peki bu kısa sürede bizlerin göremediği hangi başarıya imza attı da İl Başkanlığı görevine aday gösterildi. Muhammed Fevzi Aygün ismi son güne kadar yokken AK Parti’nin geçmiş dönem milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün tavsiyesi ile son anda İl Başkanlığı’na davet edilmedi mi? Ve son isim olarak Alper Aydemir belirlendi. Peki kimdir bu Alper Aydemir kamuoyunda kimler tanıyor bu arkadaşı diye sormazlar mı? Yani 31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde yaşanılan hezimeti AK Parti Genel Merkezi ya okuyamadı ya da burada kendilerini AK Parti’den üstün gören benim adamım olsun da gerisi önemli değil diye AK Parti Genel Merkezi’ni yanıltanlar bu gidişle daha çok hezimet yaşayacaklar. Şimdi AK Partili yetkililere soramadan geçemiyor insan. Bu 4 ismi belirlerken hangi kriterleri göz önünde bulundurdunuz? Veya belirlenen bu 4 isim AK Parti’de bugüne kadar hangi başarıya imza attı da belirlendi? Yani aslında burada isimlere takılmamak lazım diyeceğiz ama bu belirlenen 4 isimden hangisi acaba Nevşehir’de toparlanma süreci yaşatabilecek? Kamuoyunca bu 4 isimden hangisi kabul görülüyor. Hani AK Parti halka rağmen siyaset yapmayan bir partiydi. Hani AK Parti Adalet ve Kalkınma Partisi’ydi? Lafa geldiği zaman Adalet ve Kalkınma Partisi diyenler ne yazık ki Nevşehir’e geldiği zaman Adamını Kayırma Partisi oldu. Söylemeden geçemeyeceğim “Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış” Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 20 Eylül 2024 - Cuma

AK Parti Nevşehir’de adeta “Arkadaş Kayırma Partisi” oldu

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında Nevşehir’de yaşanılan hezimet sonrasında İl Başkanlığı görevinden ayrılması beklenilen Ali Kemikkıran seçimlerin ardından yaklaşık 6 ay geçmesinin ardından Genel Merkez tarafından görevden alındı. Aradan geçen 6 aylık zaman zarfında AK Parti’ye gönül vermiş vatandaşlar AK Parti’de değişim konusunda çok geç kalındığı konusunda görüş belirtirken mevcut İl Başkanı Ali Kemikkıran’ın ardından alelacele 2 gün içerisinde Nevşehir’de yapılan çalışmalarda 4 isim dün akşam saatlerinde belirlendi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığı binasında yapılan mülakat ve temayül yoklamasına davet edilen isimlere bunun sonrasında belirlenen 4 ismi şöyle bakıyoruz da belirlenen isimlerin hangisinin kamuoyunca kabul edildiğini söyleyebilecek tek bir AK Partili var mıdır?

AK Parti İl Başkanlığı yönetiminde bulunan Ergün Elmacı acaba bugüne kadar ne gibi çalışmalar yaptı da İl Başkanı adayı olarak belirlendi. Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya daha yeni gelmedi mi Merkez İlçe Başkanlığı görevine peki bu kısa sürede bizlerin göremediği hangi başarıya imza attı da İl Başkanlığı görevine aday gösterildi. Muhammed Fevzi Aygün ismi son güne kadar yokken AK Parti’nin geçmiş dönem milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün tavsiyesi ile son anda İl Başkanlığı’na davet edilmedi mi? Ve son isim olarak Alper Aydemir belirlendi. Peki kimdir bu Alper Aydemir kamuoyunda kimler tanıyor bu arkadaşı diye sormazlar mı?

Yani 31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde yaşanılan hezimeti AK Parti Genel Merkezi ya okuyamadı ya da burada kendilerini AK Parti’den üstün gören benim adamım olsun da gerisi önemli değil diye AK Parti Genel Merkezi’ni yanıltanlar bu gidişle daha çok hezimet yaşayacaklar.

Şimdi AK Partili yetkililere soramadan geçemiyor insan. Bu 4 ismi belirlerken hangi kriterleri göz önünde bulundurdunuz? Veya belirlenen bu 4 isim AK Parti’de bugüne kadar hangi başarıya imza attı da belirlendi? Yani aslında burada isimlere takılmamak lazım diyeceğiz ama bu belirlenen 4 isimden hangisi acaba Nevşehir’de toparlanma süreci yaşatabilecek? Kamuoyunca bu 4 isimden hangisi kabul görülüyor. Hani AK Parti halka rağmen siyaset yapmayan bir partiydi. Hani AK Parti Adalet ve Kalkınma Partisi’ydi? Lafa geldiği zaman Adalet ve Kalkınma Partisi diyenler ne yazık ki Nevşehir’e geldiği zaman Adamını Kayırma Partisi oldu.

Söylemeden geçemeyeceğim “Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış” Kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.