Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Kadın Kolları Kandil Mesajı Yayınladı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2015 - 16:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Kadın Kolları Kandil Mesajı Yayınladı

AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Miraç kandili nedeni ile bir mesaj yayımladı. Kutlar, mesajında şunlara yer verdi: “Yüce Allah’ın (c.c) rahmet elçisi, yaratılmışların en şereflisi, insanlığa gönderdiği son peygamber Hz. Muhammet Mustafa (s.a.v) Efendimiz’in 52 yaşında iken Recep Ayı’nın 27’inci gecesi Miraca çıkarak Yüce Allah (c.c) ile görüştüğü gün olan Mirac Gecesi insanların Allah’ın (c.c) rahmetine, merhametine ve bereketine ulaştığı önemli gecelerden biridir. Ellerimizin semaya açılıp rahman ve rahim olan Allah’tan (c.c) affedilmeyi dilediğimiz bu mübarek Miraç Kandili’nin barışa ve kardeşliğe katkıda bulunması en büyük arzumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle Miraç Kandili’nin Nevşehirli hemşerilerimize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlara vesile olmasını diler, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler getirmesini temenni ederim”.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Miraç kandili nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Kutlar, mesajında şunlara yer verdi:

“Yüce Allah’ın (c.c) rahmet elçisi, yaratılmışların en şereflisi, insanlığa gönderdiği son peygamber Hz. Muhammet Mustafa (s.a.v) Efendimiz’in 52 yaşında iken Recep Ayı’nın 27’inci gecesi Miraca çıkarak Yüce Allah (c.c) ile görüştüğü gün olan Mirac Gecesi insanların Allah’ın (c.c) rahmetine, merhametine ve bereketine ulaştığı önemli gecelerden biridir. Ellerimizin semaya açılıp rahman ve rahim olan Allah’tan (c.c) affedilmeyi dilediğimiz bu mübarek Miraç Kandili’nin barışa ve kardeşliğe katkıda bulunması en büyük arzumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle Miraç Kandili’nin Nevşehirli hemşerilerimize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlara vesile olmasını diler, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler getirmesini temenni ederim”.

 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.