Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Milletvekili Adayı Açıkgöz Oyunu Kullandı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2015 - 14:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Milletvekili Adayı Açıkgöz Oyunu Kullandı

AK Parti Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz oyunu kullandı. AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, 26.Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri için oyunu 75. Yıl Ortaokulunda kullandı. Oyunu kullanmak için öğle saatlerinde 75. Yıl Ortaokuluna giden Açıkgöz burada oyunu kullanacağı sandığın bulunduğun salondaki sandık görevlileri ile tek tek tokalaştı başarılar diledi. AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz daha sonra 1127 nolu sandıkta oyunu kullandı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, oy kullanma işleminin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada seçimlerin Türkiye ve Nevşehir için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum şeklinde konuştu.   

AK Parti Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz oyunu kullandı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, 26.Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri için oyunu 75. Yıl Ortaokulunda kullandı.

Oyunu kullanmak için öğle saatlerinde 75. Yıl Ortaokuluna giden Açıkgöz burada oyunu kullanacağı sandığın bulunduğun salondaki sandık görevlileri ile tek tek tokalaştı başarılar diledi. AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz daha sonra 1127 nolu sandıkta oyunu kullandı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, oy kullanma işleminin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada seçimlerin Türkiye ve Nevşehir için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum şeklinde konuştu. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.