Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyu’da silahlı çatışma: Baba ve oğlu hayatını kaybetti

ASAYİŞ 22.06.2024 - 21:07, Güncelleme: 22.06.2024 - 21:32
 

Derinkuyu’da silahlı çatışma: Baba ve oğlu hayatını kaybetti

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde çıkan kavga silahlı çatışmaya dönüştü çıkan çatışma sonrasında baba ve oğlu vefat ederken 1 kişi ise yaralandı.
  Alınan bilgilere göre, Derinkuyu’da Recep Döşeyici ile Hamza Taş ve oğlu Şahin Taş ile akrabaları Murat Taş ile önce sözlü olarak tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında Recep Döşeyici Hamza Taş ve oğlu Şahin Taş ile akrabaları olan Murat Taş’ı yanında bulundurduğu silahla vurdu. Baba Hamza Taş ile oğlu Şahin Taş olay yerinde hayatını kaybederken Murat Taş ise ambulans ile Nevşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Hastanede tedavisi devam eden Murat Taş’ın da durumunun ağır olduğu öğrenildi. 2 kişiyi öldüren 1 kişiyi ise yaralayan Recep Döşeyici ise polise teslim olduğu öğrenildi.
Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde çıkan kavga silahlı çatışmaya dönüştü çıkan çatışma sonrasında baba ve oğlu vefat ederken 1 kişi ise yaralandı.

 

Alınan bilgilere göre, Derinkuyu’da Recep Döşeyici ile Hamza Taş ve oğlu Şahin Taş ile akrabaları Murat Taş ile önce sözlü olarak tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında Recep Döşeyici Hamza Taş ve oğlu Şahin Taş ile akrabaları olan Murat Taş’ı yanında bulundurduğu silahla vurdu. Baba Hamza Taş ile oğlu Şahin Taş olay yerinde hayatını kaybederken Murat Taş ise ambulans ile Nevşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Hastanede tedavisi devam eden Murat Taş’ın da durumunun ağır olduğu öğrenildi.

2 kişiyi öldüren 1 kişiyi ise yaralayan Recep Döşeyici ise polise teslim olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.