Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünver, Söyle Var mısın?

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2015 - 13:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ünver, Söyle Var mısın?

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver sosyal medya hesabından Nevşehirlilere seslendi. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver sosyal medya hesabından Nevşehirli seçmenlere seslendi. Ünver, ‘’ Kıymetli hemşehrim, yolumuzu açmaya, yatırımların yağmur gibi devam etmesine, huzura, barışa, kardeşliğe, Söyle Var mısın. Aziz hemşehrilerim, yarın çok önemli bir karar vereceğiz. Ya yeni Türkiye’nin büyüyerek yoluna devam etmesini, ya da eski Türkiye’nin karanlık ve kaos günlerini tercih edeceğiz. Sizin basiretinize ve aklıseliminize güveniyor, desteklerinizi bekliyorum’’ paylaşımlarında bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver sosyal medya hesabından Nevşehirlilere seslendi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver sosyal medya hesabından Nevşehirli seçmenlere seslendi. Ünver, ‘’ Kıymetli hemşehrim, yolumuzu açmaya, yatırımların yağmur gibi devam etmesine, huzura, barışa, kardeşliğe, Söyle Var mısın. Aziz hemşehrilerim, yarın çok önemli bir karar vereceğiz. Ya yeni Türkiye’nin büyüyerek yoluna devam etmesini, ya da eski Türkiye’nin karanlık ve kaos günlerini tercih edeceğiz. Sizin basiretinize ve aklıseliminize güveniyor, desteklerinizi bekliyorum’’ paylaşımlarında bulundu.






Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.