Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sevgili Müslüman Kürt Kardeşim

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2015 - 17:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sevgili Müslüman Kürt Kardeşim

  AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Gizligider eşcinsel adayı olan HDP’ye mi oy vereceksiniz diye konuştu. AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Ebubekir Gizligider, ‘’ Sevgili Müslüman Kürt kardeşlerim, Müslümanlar için Kabe ne kadar kutsalsa bizler için Taksim o kadar kutsaldır diyen HDP’ye mi oy vereceksiniz?  Kudüs Yahudiler için ne kadar kutsalda bizim için Taksim o kadar kutsaldır diyen HDP’ye mi oy vereceksiniz? Eşcinsel aday gösteren HDP’ye mi oy vereceksiniz? Diye sordu.   

 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Gizligider eşcinsel adayı olan HDP’ye mi oy vereceksiniz diye konuştu.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Ebubekir Gizligider, ‘’ Sevgili Müslüman Kürt kardeşlerim, Müslümanlar için Kabe ne kadar kutsalsa bizler için Taksim o kadar kutsaldır diyen HDP’ye mi oy vereceksiniz?  Kudüs Yahudiler için ne kadar kutsalda bizim için Taksim o kadar kutsaldır diyen HDP’ye mi oy vereceksiniz? Eşcinsel aday gösteren HDP’ye mi oy vereceksiniz? Diye sordu. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.