Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanından Kadir Gecesi Mesajı

İLÇELER 30.06.2016 - 12:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanından Kadir Gecesi Mesajı

AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yüksel BİLGİÇ, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yüksel BİLGİÇ, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı.     Kadir Gecesinde yapılan duaların kabul olmasını dileyen Bilgiç, mesajında şu sözlere yer verdi: Ramazan Ayı’nın 27. gecesi olan Kadir Gecesini Islam alemi olarak inşallah idrak edeceğiz. Allah’ın' Bin aydan daha hayırlı' dediği, Kuran-ı Kerim'in inmeye başladığı ve kulun Rabbine en yakin olduğu kutlu bir geceye Kadir Gecesi'ne, erişmenin huzur ve mutluluğu içindeyiz.    Ellerin semaya açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin Allah'a yöneldiği bu mübarek gece, Günahlardan arınmak için ilahi bir lütuftur. Peygamberimize ilk vahiyin geldiği Kadir Gecesi'ni kadrini bilerek değerlendirmeliyiz. Affedici olan, affetmeyi seven yüce Allah'tan af dilemeli ve özellikle İslam coğrafyasında yaşanan zulümlerin son bulması için Filistin'de, Mısır'da, Suriye'de, Irak'ta zulüm gören din kardeşlerimiz için, son günlerde İslam aleminin fazlasıyla muhtaç olduğu vifak ve ittifak için bol bol dua etmeliyiz.    Ülkemizi Bölmek isteyenleri Allah Kahhr sıfatıyla Kahru Perişan Etsin “Ateş'te Hz İbrahim'i, balığın karnında Hz Yunus'u koruyan Allah'ım! Eşkıyanın her çeşidine hedef olan bu milleti muhafaza et!” Amiin Bu vesileyle tüm Müslümanların ve hemşerilerimin Kadir Gecesi'ni kutluyor, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim. dedi
AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yüksel BİLGİÇ, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yüksel BİLGİÇ, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

 

 

Kadir Gecesinde yapılan duaların kabul olmasını dileyen Bilgiç, mesajında şu sözlere yer verdi: Ramazan Ayı’nın 27. gecesi olan Kadir Gecesini Islam alemi olarak inşallah idrak edeceğiz. Allah’ın' Bin aydan daha hayırlı' dediği, Kuran-ı Kerim'in inmeye başladığı ve kulun Rabbine en yakin olduğu kutlu bir geceye Kadir Gecesi'ne, erişmenin huzur ve mutluluğu içindeyiz. 

 

Ellerin semaya açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin Allah'a yöneldiği bu mübarek gece, Günahlardan arınmak için ilahi bir lütuftur. Peygamberimize ilk vahiyin geldiği Kadir Gecesi'ni kadrini bilerek değerlendirmeliyiz. Affedici olan, affetmeyi seven yüce Allah'tan af dilemeli ve özellikle İslam coğrafyasında yaşanan zulümlerin son bulması için Filistin'de, Mısır'da, Suriye'de, Irak'ta zulüm gören din kardeşlerimiz için, son günlerde İslam aleminin fazlasıyla muhtaç olduğu vifak ve ittifak için bol bol dua etmeliyiz. 

 

Ülkemizi Bölmek isteyenleri Allah Kahhr sıfatıyla Kahru Perişan Etsin “Ateş'te Hz İbrahim'i, balığın karnında Hz Yunus'u koruyan Allah'ım! Eşkıyanın her çeşidine hedef olan bu milleti muhafaza et!” Amiin Bu vesileyle tüm Müslümanların ve hemşerilerimin Kadir Gecesi'ni kutluyor, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim. dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.