Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Sürücüler Cezalardan Aracına Binemez Oldu

NEVŞEHİR 30.06.2016 - 12:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Sürücüler Cezalardan Aracına Binemez Oldu

Trafik kurallarına riayet etmekle yükümlü olan sürücülerin bazıları kesilen cezaları haklı bulurken bazıları ise kesilen cezaların adeta keyfiyet amaçlı kesildiğini iddia ediyor.
Trafik kurallarına riayet etmekle yükümlü olan sürücülerin bazıları kesilen cezaları  haklı bulurken bazıları ise kesilen cezaların adeta keyfiyet amaçlı kesildiğini iddia ediyor.   Son aylarda kamuoyunda da büyük tepkilere neden olan ve özellikle araç sürücülerini isyan ettiren trafik uygulamalarının en başında ise radar uygulamaların belli noktalarda veya park cezası diye arkadan gönderilen cezalar geliyor.   Trafik cezalarındaki son günlerdeki artış; sürücüleri neredeyse araç kullanmaktan caydırır hale geldi .   Evet… Bugünlerde kiminle konuşsam; trafik cezası ile ilgili serzenişine tanıklık ediyorum.       Şehir içinde belli noktalara konulan radarlar ile ardı ardına cezalara maruz kaldıklarını, bu uygulamadan yana da büyük cezalar ödediklerini belirten araç sahipleri uygulamanın adaletli bir şekilde yapılmadığını iddia ediyor.   Park cezası diye arkadan gönderilen cezaların da haksız yere kesildiğini belirten araç sahipleri, bu noktada şehrin en büyük eksikliğini oluşturan park sorunun halen çözülememiş olmasından kaynaklandığını ve bunun da kendilerine ceza olarak kesildiğini belirtiyor.     Şehir merkezinde herhangi bir işini halletmek için araçlarını park edecek yer bulamadıklarını bu nedenle araçlarını bulabildikleri yerlere park ettiklerinde ise kendilerine arkalarından park cezası yediklerine dair trafik cezası gönderildiğini bununda haksız bir uygulama olduğunu savunuyorlar.   Son zamanlar da emniyet kemerinden dolayı kesilen cezalar sonrası Nevşehirli sürücüler araçlarında emniyet kemer kullanımını arttırdığı da  objektiflerimizden kaçmadı.   Bir çok trafik cezasının adeta keyfi amaçlı olarak kesildiğini iddia eden araç sürücüleri, bu uygulamanın haksız yere yapıldığını belirterek, tepkilerini dile getirerek bu uygulamanın belli zamanlarda yapılmasının ise manidar bir uygulama olduğuna dikkat çekti.   Özellikle seçimlere doğru yanlış park başta olmak üzere radar uygulamalarının neredeyse hiç yapılmadığına dikkat çekerek, acaba seçimde aynısı olacak mı?   Şimdi ki uygulamalar o zaman da devam edecek mi merakla bekleyip göreceğiz? Diyerek bir konuya da dikkat çekti. 
Trafik kurallarına riayet etmekle yükümlü olan sürücülerin bazıları kesilen cezaları haklı bulurken bazıları ise kesilen cezaların adeta keyfiyet amaçlı kesildiğini iddia ediyor.

Trafik kurallarına riayet etmekle yükümlü olan sürücülerin bazıları kesilen cezaları  haklı bulurken bazıları ise kesilen cezaların adeta keyfiyet amaçlı kesildiğini iddia ediyor.

 



Son aylarda kamuoyunda da büyük tepkilere neden olan ve özellikle araç sürücülerini isyan ettiren trafik uygulamalarının en başında ise radar uygulamaların belli noktalarda veya park cezası diye arkadan gönderilen cezalar geliyor.

 

Trafik cezalarındaki son günlerdeki artış; sürücüleri neredeyse araç kullanmaktan caydırır hale geldi .

 

Evet… Bugünlerde kiminle konuşsam; trafik cezası ile ilgili serzenişine tanıklık ediyorum.

 

 

 

Şehir içinde belli noktalara konulan radarlar ile ardı ardına cezalara maruz kaldıklarını, bu uygulamadan yana da büyük cezalar ödediklerini belirten araç sahipleri uygulamanın adaletli bir şekilde yapılmadığını iddia ediyor.

 


Park cezası diye arkadan gönderilen cezaların da haksız yere kesildiğini belirten araç sahipleri, bu noktada şehrin en büyük eksikliğini oluşturan park sorunun halen çözülememiş olmasından kaynaklandığını ve bunun da kendilerine ceza olarak kesildiğini belirtiyor.

 

 

Şehir merkezinde herhangi bir işini halletmek için araçlarını park edecek yer bulamadıklarını bu nedenle araçlarını bulabildikleri yerlere park ettiklerinde ise kendilerine arkalarından park cezası yediklerine dair trafik cezası gönderildiğini bununda haksız bir uygulama olduğunu savunuyorlar.

 

Son zamanlar da emniyet kemerinden dolayı kesilen cezalar sonrası Nevşehirli sürücüler araçlarında emniyet kemer kullanımını arttırdığı da  objektiflerimizden kaçmadı.
 

Bir çok trafik cezasının adeta keyfi amaçlı olarak kesildiğini iddia eden araç sürücüleri, bu uygulamanın haksız yere yapıldığını belirterek, tepkilerini dile getirerek bu uygulamanın belli zamanlarda yapılmasının ise manidar bir uygulama olduğuna dikkat çekti.

 


Özellikle seçimlere doğru yanlış park başta olmak üzere radar uygulamalarının neredeyse hiç yapılmadığına dikkat çekerek, acaba seçimde aynısı olacak mı?

 

Şimdi ki uygulamalar o zaman da devam edecek mi merakla bekleyip göreceğiz? Diyerek bir konuya da dikkat çekti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.