Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız'dan Taziye Mesajı

EĞİTİM 30.11.2016 - 16:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız'dan Taziye Mesajı

Adana'nın Aladağ ilçesinde bir öğrenci yurdunda çıkan yangında 11 öğrenci ve 1 eğitmen hayatını kaybetmiş, 22 kişi yaralanmıştır.
Adana'nın Aladağ ilçesinde bir öğrenci yurdunda çıkan yangında 11 öğrenci ve 1 eğitmen hayatını kaybetmiş, 22 kişi yaralandı.   Altınyıldız Eğitim Kurumları yayınlamış olduğu taziye mesajında ; Tüm eğitim dünyasını yasa boğan bu olayda hayatını kaybedenlere Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. denildi  
Adana'nın Aladağ ilçesinde bir öğrenci yurdunda çıkan yangında 11 öğrenci ve 1 eğitmen hayatını kaybetmiş, 22 kişi yaralanmıştır.

Adana'nın Aladağ ilçesinde bir öğrenci yurdunda çıkan yangında 11 öğrenci ve 1 eğitmen hayatını kaybetmiş, 22 kişi yaralandı.

 

Altınyıldız Eğitim Kurumları yayınlamış olduğu taziye mesajında ; Tüm eğitim dünyasını yasa boğan bu olayda hayatını kaybedenlere Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. denildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.