Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Lale Haber, Kayaşehir Futbol Kulübünün forma sponsoru oldu

GÜNCEL 10.05.2024 - 21:13, Güncelleme: 10.05.2024 - 21:13
 

Lale Haber, Kayaşehir Futbol Kulübünün forma sponsoru oldu

CS Ajans bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Lale Haber internet gazetemiz Kayaşehir Futbol Kulübünün forma sponsoru oldu.
  CS Ajans Limitet Şirketi bünyesinde yayın hayatına devam etmekte olan Lale Haber internet gazetemiz Kapadokya Nevşehirspor’un ardından Kayaşehir Futbol Kulübünün de forma sponsoru oldu. Nevşehir’de amatör spor kulüplerinin her zaman yanında olmayı sürdüren Lale Haber Amatör Liglerde mücadele eden takımların forma sponsoru olmaya devam ederken son olarak Nevşehir2de gençler kategorisinde mücadele eden ve Nevşehir’e genç yetenekleri kazandıran Kayaşehir FK takımının forma sponsoru olmanın mutluluğunu yaşıyor. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak Nevşehir’de futbola genç yetenekleri kazandıran ve kazandırmaya devam eden Kayaşehir Futbol Kulübüne başarılar dileriz.  
CS Ajans bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Lale Haber internet gazetemiz Kayaşehir Futbol Kulübünün forma sponsoru oldu.

 

CS Ajans Limitet Şirketi bünyesinde yayın hayatına devam etmekte olan Lale Haber internet gazetemiz Kapadokya Nevşehirspor’un ardından Kayaşehir Futbol Kulübünün de forma sponsoru oldu. Nevşehir’de amatör spor kulüplerinin her zaman yanında olmayı sürdüren Lale Haber Amatör Liglerde mücadele eden takımların forma sponsoru olmaya devam ederken son olarak Nevşehir2de gençler kategorisinde mücadele eden ve Nevşehir’e genç yetenekleri kazandıran Kayaşehir FK takımının forma sponsoru olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak Nevşehir’de futbola genç yetenekleri kazandıran ve kazandırmaya devam eden Kayaşehir Futbol Kulübüne başarılar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.