Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de bir evin çatısına yıldırım düştü

GÜNCEL 24.05.2024 - 12:37, Güncelleme: 24.05.2024 - 12:37
 

Nevşehir'de bir evin çatısına yıldırım düştü

Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Çalış beldesinde dün akşam saatlerinde bir evin çatısına yıldırım düşmesi sonrasında yangın çıktı.
  Yurdun iç kesimlerini etkisi altına alan gürültülü sağanak yağış Nevşehir’de etkili olurken bir eve yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı.   Olay Avanos ilçesine bağlı Çalış Kasabasında yaşandı. Atalay Solakoğlu’na ait evin çatısına dün akşam saatlerinde yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu evin çatısında ve içinde yangın çıktı. Yıldırım düşmesi sonrasında büyük bir korku yaşayan aile üyeleri kısa sürede evi tahliye ederek 112 ihbar hattından yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yoğun çalışmalarının yanı sıra vatandaşların da desteği ile yangın söndürülerek kontrol altına alındı.  Ailede herhangi bir sağlık sorunu olmazken, evin çatısında ve mutfağında büyük bir hasar meydana geldi.  
Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Çalış beldesinde dün akşam saatlerinde bir evin çatısına yıldırım düşmesi sonrasında yangın çıktı.

 

Yurdun iç kesimlerini etkisi altına alan gürültülü sağanak yağış Nevşehir’de etkili olurken bir eve yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı.   Olay Avanos ilçesine bağlı Çalış Kasabasında yaşandı. Atalay Solakoğlu’na ait evin çatısına dün akşam saatlerinde yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu evin çatısında ve içinde yangın çıktı. Yıldırım düşmesi sonrasında büyük bir korku yaşayan aile üyeleri kısa sürede evi tahliye ederek 112 ihbar hattından yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yoğun çalışmalarının yanı sıra vatandaşların da desteği ile yangın söndürülerek kontrol altına alındı.  Ailede herhangi bir sağlık sorunu olmazken, evin çatısında ve mutfağında büyük bir hasar meydana geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.