Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 27 Mayıs Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 27.05.2024 - 19:44, Güncelleme: 27.05.2024 - 19:44
 

Uzer Sarrafiye ile 27 Mayıs Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 27 Mayıs Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 27 Mayıs Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, başta Hacıbektaş olmak üzere ilçeye bağlı köylerde ziyaretlerde bulunurken Hacıbektaş halkının Milletvekili Çalışkan’a yoğun ilgi gösterdi. - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir’e 28 Mayıs Salı günü öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. - Ligin son haftasında bu mutluluğu yaşayan Galatasaray toplamda 24. şampiyonluğunu elde etti. Müthiş bir sezona sahne olan 2024 yılında uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak bir şampiyonluk yarışı yaşandı. Okan Buruk'un rekorları teker teker kırdığı Galatasaray'da Konyaspor maçının ardından büyük mutluluk yaşandı. - Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, MEB kaynaklı basına yansıyan rotasyonla ilgili görüşlerini kamuoyu ile paylaştı. - İnterpol Daire Başkanlığı’nda uyuşturucu ticaretinden yakalama kararı çıkartılan firari, Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. - Nevşehir ve Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen operasyonda Nevşehir’de şüpheli 1 kişinin ev işyeri ve bağ evinde yapılan aramada çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi. - Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde şüpheli 1 kişinin evinde yapılan aramam 144,6 gram bonzai ele geçirilirken adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı. - Kapadokya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) ve Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) iş birliğiyle gerçekleştirilen ve Turist Rehberliği Bölümü öğrencileri ve Turist Rehberlerinin Gastronomi alanında bilgilendirilmesi ve bu alanda çeşitli uygulamalar yaparak bölgenin ürünlerini ve yiyeceklerini mutfağından öğrenmelerini sağlamayı amaçlayan Gastro Tur Rehberi Yetiştirme Eğitimi tamamlandı.
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 27 Mayıs Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 27 Mayıs Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, başta Hacıbektaş olmak üzere ilçeye bağlı köylerde ziyaretlerde bulunurken Hacıbektaş halkının Milletvekili Çalışkan’a yoğun ilgi gösterdi.

- Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir’e 28 Mayıs Salı günü öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.

- Ligin son haftasında bu mutluluğu yaşayan Galatasaray toplamda 24. şampiyonluğunu elde etti. Müthiş bir sezona sahne olan 2024 yılında uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak bir şampiyonluk yarışı yaşandı. Okan Buruk'un rekorları teker teker kırdığı Galatasaray'da Konyaspor maçının ardından büyük mutluluk yaşandı.

- Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, MEB kaynaklı basına yansıyan rotasyonla ilgili görüşlerini kamuoyu ile paylaştı.

- İnterpol Daire Başkanlığı’nda uyuşturucu ticaretinden yakalama kararı çıkartılan firari, Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

- Nevşehir ve Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen operasyonda Nevşehir’de şüpheli 1 kişinin ev işyeri ve bağ evinde yapılan aramada çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi.

- Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde şüpheli 1 kişinin evinde yapılan aramam 144,6 gram bonzai ele geçirilirken adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

- Kapadokya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) ve Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) iş birliğiyle gerçekleştirilen ve Turist Rehberliği Bölümü öğrencileri ve Turist Rehberlerinin Gastronomi alanında bilgilendirilmesi ve bu alanda çeşitli uygulamalar yaparak bölgenin ürünlerini ve yiyeceklerini mutfağından öğrenmelerini sağlamayı amaçlayan Gastro Tur Rehberi Yetiştirme Eğitimi tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.