Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de acemi kasaplar hastaneye koştu

GÜNCEL 16.06.2024 - 11:55, Güncelleme: 16.06.2024 - 11:55
 

Nevşehir'de acemi kasaplar hastaneye koştu

Kurban Bayramı geleneği olan acemi kasaplar bu bayramda Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisine akın etti.
  Her Kurban Bayramı’nda olduğu gibi bu bayramda da Nevşehir’de acemi kasaplar Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisine akın etti. Bayram namazının ardından kurbanlıklarını kesmeye başlayan vatandaşlar kendilerini yaralamasının ardından hastanenin yolunu tuttu. Nevşehir’de şuana kadar 32 acemi kasabın Acil Servise başvuru yaptığı öğrenilirken yaralıların ayakta tedavilerinin yapılmasının ardından taburcu edildiği öğrenildi.  
Kurban Bayramı geleneği olan acemi kasaplar bu bayramda Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisine akın etti.

 

Her Kurban Bayramı’nda olduğu gibi bu bayramda da Nevşehir’de acemi kasaplar Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisine akın etti. Bayram namazının ardından kurbanlıklarını kesmeye başlayan vatandaşlar kendilerini yaralamasının ardından hastanenin yolunu tuttu.

Nevşehir’de şuana kadar 32 acemi kasabın Acil Servise başvuru yaptığı öğrenilirken yaralıların ayakta tedavilerinin yapılmasının ardından taburcu edildiği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.