Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 14 Ağustos Çarşamba Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 14.08.2024 - 19:29, Güncelleme: 14.08.2024 - 19:29
 

Uzer Sarrafiye ile 14 Ağustos Çarşamba Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 14 Ağustos Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nissa Buklet Fabrikasında üretimine başlanacak yeni ürünleri inceleyerek şirketin üretim ve pazarlama faaliyetleri hakkında bilgi aldı. - Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde 'uyuşturucu veya uyarıcı madde imal etmek veya ticaretini yapmak' suçundan gözaltına alınan bir kişi tutuklandı. -Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde hırsızlık şüphelisi 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı. - Nevşehir Ticaret Borsası, Ağustos ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. - Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında, Hacıbektaş’ta 15 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan Hacı Bektaş-ı Veli Anma etkinlikleri programı öncesi güvenlik tedbirleri toplantısı yapıldı. - Nevşehir Valisi Ali Fidan, Hacıbektaş ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. - Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, YKS 2024 yerleştirme sonuçlarına göre 78 vakıf üniversitesi arasında en çok yerleştirme alan 11.üniversite olduklarını açıkladı. - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarını inceledi.
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 14 Ağustos Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nissa Buklet Fabrikasında üretimine başlanacak yeni ürünleri inceleyerek şirketin üretim ve pazarlama faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

- Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde 'uyuşturucu veya uyarıcı madde imal etmek veya ticaretini yapmak' suçundan gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.

-Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde hırsızlık şüphelisi 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

- Nevşehir Ticaret Borsası, Ağustos ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında, Hacıbektaş’ta 15 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan Hacı Bektaş-ı Veli Anma etkinlikleri programı öncesi güvenlik tedbirleri toplantısı yapıldı.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, Hacıbektaş ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

- Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, YKS 2024 yerleştirme sonuçlarına göre 78 vakıf üniversitesi arasında en çok yerleştirme alan 11.üniversite olduklarını açıkladı.

- Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarını inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.