Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Ali Fidan, İcik köyünü ziyaret etti

GÜNCEL 21.08.2024 - 17:49, Güncelleme: 21.08.2024 - 17:49
 

Vali Ali Fidan, İcik köyünü ziyaret etti

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Boğaz köy ziyaretinin ardından merkez ilçeye bağlı İcik köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.
  Nevşehir Valisi Ali Fidan merkez ilçeye bağlı Boğaz Köyü ziyaretinin ardından yine merkez ilçeye bağlı İcik köyünü ziyaret etti. Vali Fidan, köy muhtarlığında vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların istek ve taleplerini dinlerken Muhtar Fikret Çetin’den de köye yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Nevşehir Valisi Ali Fidan’a İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Vali Yardımcısı Hüseyin Çam ve İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan eşlik etti.    
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Boğaz köy ziyaretinin ardından merkez ilçeye bağlı İcik köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

 

Nevşehir Valisi Ali Fidan merkez ilçeye bağlı Boğaz Köyü ziyaretinin ardından yine merkez ilçeye bağlı İcik köyünü ziyaret etti. Vali Fidan, köy muhtarlığında vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların istek ve taleplerini dinlerken Muhtar Fikret Çetin’den de köye yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Nevşehir Valisi Ali Fidan’a İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Vali Yardımcısı Hüseyin Çam ve İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan eşlik etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.