Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Milletvekili Çalışkan'a bir görev daha

SİYASET 06.09.2024 - 22:28, Güncelleme: 06.09.2024 - 22:28
 

AK Parti Milletvekili Çalışkan'a bir görev daha

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan’ın yardımcısı oldu.
  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aile ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan bugün Ticaret Borsası Konferans salonunda AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Nevşehir Genişletilmiş İl Danışma Meclisi” toplantısına katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aile ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya burada Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan’ın Aile ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı olarak atandığını açıkladı. Genel Başkan Yardımcısı Sayan Kaya’nın bu açıklamasının ardından partiler tarafından milletvekili Çalışkan tebrik edildi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan’ın yardımcısı oldu.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aile ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan bugün Ticaret Borsası Konferans salonunda AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “ Nevşehir Genişletilmiş İl Danışma Meclisi” toplantısına katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aile ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya burada Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan’ın Aile ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı olarak atandığını açıkladı. Genel Başkan Yardımcısı Sayan Kaya’nın bu açıklamasının ardından partiler tarafından milletvekili Çalışkan tebrik edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.