Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 7 Ekim Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 07.10.2024 - 19:01, Güncelleme: 07.10.2024 - 19:01
 

Uzer Sarrafiye ile 7 Ekim Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 7 Ekim Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  - 2024 yılı yatırım programına alınan Balcın-Boğaz yolunun asfalt yapılması için Nevşehir İl Özel İdaresi kolları sıvadı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde 150 paket kaçak sigara, 5 bin adet boş makaron ve 6 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi. - Nevşehir İl Özel İdaresinde, Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından kurum personellerine yönelik Hizmet İçi Eğitim Programı düzenlendi. - Belediye Başkanı Rasim Arı öncülüğünde ‘Temiz Şehir Nevşehir’ sloganıyla Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan temizlik seferberliği kapsamında belediye ekipleri bugün 2000 Evler Mahallesi’ndeydi. - Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri narkotik suçlarla mücadele ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında gözaltına aldığı 5 şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. - Nevşehir Belediyesi Gençlik Ofisi, ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi. "Anne Eli Kermesi" adı altında gerçekleştirilen kermeste, gönüllü kadınlar tarafından hazırlanan lezzetli mantılar, üniversite öğrencilerine satışa sunuldu. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 27 kişi yakalanırken adliyeye sevk edilen 7 kişi tutuklandı. - Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bir dizi gezi, inceleme ve temel atma törenine katılmak üzere Nevşehir’e geldi. - Nevşehir’de futbolun konuşulduğu program “Maçın Ardından” programı bu akşam saat 19.30’da Lale Haber TV youtube ve facebook kanallarından sizlerle olacak. - Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Motosikletli Hızır Timleri, Kapadokya’da görev başında yerli ve yabancı turistlerin güvenliği için çalışıyor. - Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın katılımıyla Avanos Hükümet Konağı temel atma töreni düzenlendi.
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 7 Ekim Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- 2024 yılı yatırım programına alınan Balcın-Boğaz yolunun asfalt yapılması için Nevşehir İl Özel İdaresi kolları sıvadı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde 150 paket kaçak sigara, 5 bin adet boş makaron ve 6 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.

- Nevşehir İl Özel İdaresinde, Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından kurum personellerine yönelik Hizmet İçi Eğitim Programı düzenlendi.

- Belediye Başkanı Rasim Arı öncülüğünde ‘Temiz Şehir Nevşehir’ sloganıyla Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan temizlik seferberliği kapsamında belediye ekipleri bugün 2000 Evler Mahallesi’ndeydi.

- Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri narkotik suçlarla mücadele ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında gözaltına aldığı 5 şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

- Nevşehir Belediyesi Gençlik Ofisi, ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi. "Anne Eli Kermesi" adı altında gerçekleştirilen kermeste, gönüllü kadınlar tarafından hazırlanan lezzetli mantılar, üniversite öğrencilerine satışa sunuldu.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 27 kişi yakalanırken adliyeye sevk edilen 7 kişi tutuklandı.

- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bir dizi gezi, inceleme ve temel atma törenine katılmak üzere Nevşehir’e geldi.

- Nevşehir’de futbolun konuşulduğu program “Maçın Ardından” programı bu akşam saat 19.30’da Lale Haber TV youtube ve facebook kanallarından sizlerle olacak.

- Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Motosikletli Hızır Timleri, Kapadokya’da görev başında yerli ve yabancı turistlerin güvenliği için çalışıyor.

- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın katılımıyla Avanos Hükümet Konağı temel atma töreni düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.