Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Suvermez Kapadokyaspor, Ceyhan'dan puansız döndü

SPOR 13.10.2024 - 16:15, Güncelleme: 13.10.2024 - 16:15
 

Suvermez Kapadokyaspor, Ceyhan'dan puansız döndü

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin ikinci haftasında deplasmanda karşılaştığı Ceyhan 1967 FK’ya 1-0 mağlup oldu.
  Bölgesel Amatör Lig 4.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor Lalel Haber TV’de canlı yayınlanan müsabakada deplasmanda Ceyhan 1967 FK’ya 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. Ceyhan ilçe stadyumunda oynanan mücadelenin ilk yarısında rakibine göre üstün bir oyun sergileyen Suvermez Kapadokyaspor yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince maçta ilk yarı 0-0 sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da Ceyhan 1967 FK’ya karşı üstün bir oyun sergileyen Suvermez Kapadokyaspor rakibin kontra atakla çıktığı mücadelenin 67.dakikasında Yunus’un kaydettiği gol ile karşılaşmada 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra rakip kaleye gol için yüklenen Suvermez Kapadokyaspor aradığı golü bulamayınca mücadele Ceyhan 1967 FK’nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin ikinci haftasında deplasmanda karşılaştığı Ceyhan 1967 FK’ya 1-0 mağlup oldu.

 

Bölgesel Amatör Lig 4.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor Lalel Haber TV’de canlı yayınlanan müsabakada deplasmanda Ceyhan 1967 FK’ya 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

Ceyhan ilçe stadyumunda oynanan mücadelenin ilk yarısında rakibine göre üstün bir oyun sergileyen Suvermez Kapadokyaspor yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince maçta ilk yarı 0-0 sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da Ceyhan 1967 FK’ya karşı üstün bir oyun sergileyen Suvermez Kapadokyaspor rakibin kontra atakla çıktığı mücadelenin 67.dakikasında Yunus’un kaydettiği gol ile karşılaşmada 1-0 öne geçti.

Bu dakikadan sonra rakip kaleye gol için yüklenen Suvermez Kapadokyaspor aradığı golü bulamayınca mücadele Ceyhan 1967 FK’nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.