Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de futbol "Maçın Ardından" programında konuşuldu

SPOR 15.10.2024 - 09:08, Güncelleme: 15.10.2024 - 09:08
 

Nevşehir'de futbol "Maçın Ardından" programında konuşuldu

Nevşehir’de her hafta Pazartesi günleri Lale Haber TV’de futbolseverler ile buluşan “Maçın Ardından” programı dün akşam yine çok konuşuldu.
  Lale Haber TV’de her hafta Pazartesi akşam saat 19.30’da sporseverler ile buluşan “Maçın Ardından” programında dün akşam Nevşehir Belediyespor ve Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Suvermez Kapadokyaspor konuşuldu. Silivrispor-Nevşehir Belediyespor karşılaşması ve Ceyhan 1967 FK-Suvermez Kapadokyaspr maçlarının geniş özetinin yer aldığı programda tartışmalı pozisyonlar konuşuldu. İzleyicilerden gelen soruların da yanıt bulduğu programının tekrarını Lale Haber TV youtube adresimizden izleyebilirsiniz.    
Nevşehir’de her hafta Pazartesi günleri Lale Haber TV’de futbolseverler ile buluşan “Maçın Ardından” programı dün akşam yine çok konuşuldu.

 

Lale Haber TV’de her hafta Pazartesi akşam saat 19.30’da sporseverler ile buluşan “Maçın Ardından” programında dün akşam Nevşehir Belediyespor ve Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Suvermez Kapadokyaspor konuşuldu.

Silivrispor- Nevşehir Belediyespor karşılaşması ve Ceyhan 1967 FK-Suvermez Kapadokyaspr maçlarının geniş özetinin yer aldığı programda tartışmalı pozisyonlar konuşuldu. İzleyicilerden gelen soruların da yanıt bulduğu programının tekrarını Lale Haber TV youtube adresimizden izleyebilirsiniz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.