Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kedicik Gülşah’ın Bikini Şovu Devam Ediyor

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2014 - 11:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kedicik Gülşah’ın Bikini Şovu Devam Ediyor

Adnan Oktar’ın kediciklerinden Tülay Kumaşçı tarafından başlatılan bikini şovu kedicik Gülşah Güçyetmez ile devam ediyor. En son geçtiğimiz pazartesi gün bikini ile ilk kez poz veren ve bunu da sosyal paylaşım sayfasından paylaşan kedicik Gülşah gelen büyük ilgiye kayıtsız kalmayarak bir bikinili fotoğrafını daha paylaştı. Takipçileri tarafından paylaşım rekorları kıran kedicik Gülşah’ın bikinili ikinci pozunda ise yorumların ardı arkasının kesilmediği dikkatlerden kaçmıyor. Kedicik Tülay Kumaşçı ile başlayan ve Gülşah Güçyetmez ile devam eden bikini pozuna bakalım önümüzdeki günlerde hangi kedicik katılacak. 
Adnan Oktar’ın kediciklerinden Tülay Kumaşçı tarafından başlatılan bikini şovu kedicik Gülşah Güçyetmez ile devam ediyor. En son geçtiğimiz pazartesi gün bikini ile ilk kez poz veren ve bunu da sosyal paylaşım sayfasından paylaşan kedicik Gülşah gelen büyük ilgiye kayıtsız kalmayarak bir bikinili fotoğrafını daha paylaştı. Takipçileri tarafından paylaşım rekorları kıran kedicik Gülşah’ın bikinili ikinci pozunda ise yorumların ardı arkasının kesilmediği dikkatlerden kaçmıyor.
Kedicik Tülay Kumaşçı ile başlayan ve Gülşah Güçyetmez ile devam eden bikini pozuna bakalım önümüzdeki günlerde hangi kedicik katılacak. 




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.