Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP’li Kadınlar Eczacılar Gününü Kutladı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2015 - 20:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP’li Kadınlar Eczacılar Gününü Kutladı

Türkiye’de modern ve bilimsel eczacılığın 176’ncı yılını kutlamak üzere sokağa inen Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Kadın Kolları üyeleri, kent merkezindeki eczaneleri dolaşarak, Eczacı ve çalışanların bu anlamlı gününü kutlayarak, başarı dileklerini ilettiler. CHP Nevşehir Milletvekili adayı Bülent Tekiner’in kız kardeşi Aylin Tekiner ile birlikte eczaneleri ziyaret eden İl Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Eski, eczacıların zor bir dönemden geçtiklerini belirterek, “dert sizde derman CHP’de” dedi. CHP’nin güçlü adayı Bülent Tekiner’in kız kardeşi Aylin Tekiner ise eczacılar ve eczane çalışanlarının aynı zamanda sağlık danışma gibi algılandıklarını vurgulayarak, “yapmış oldukları işi önemsiyor ve başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Türkiye’de modern ve bilimsel eczacılığın 176’ncı yılını kutlamak üzere sokağa inen Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Kadın Kolları üyeleri, kent merkezindeki eczaneleri dolaşarak, Eczacı ve çalışanların bu anlamlı gününü kutlayarak, başarı dileklerini ilettiler.
CHP Nevşehir Milletvekili adayı Bülent Tekiner’in kız kardeşi Aylin Tekiner ile birlikte eczaneleri ziyaret eden İl Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Eski, eczacıların zor bir dönemden geçtiklerini belirterek, “dert sizde derman CHP’de” dedi. CHP’nin güçlü adayı Bülent Tekiner’in kız kardeşi Aylin Tekiner ise eczacılar ve eczane çalışanlarının aynı zamanda sağlık danışma gibi algılandıklarını vurgulayarak, “yapmış oldukları işi önemsiyor ve başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.