Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Kadın Kolları Başkanı Gürbüz Miraç Kandili Kutladı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2015 - 12:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Kadın Kolları Başkanı Gürbüz Miraç Kandili Kutladı

MHP Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, “Mübarek Miraç Kandil’inin feyiz ve bereketiyle yeryüzünü kuşatacağı bu gecenin, Müslümanların saadet ve selametine vesile olmasını diliyorum” dedi. MHP Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Miraç Kandili dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, mübarek gün ve gecelerin önemine işaret etti. Allah’ın, İslam’ la şereflenmiş tüm inananlar için sayısız kurtuluş fırsatı sunduğunu anlatan MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Recep, Şaban ve Ramazan aylarının yanı sıra, bu ayları taçlandıran bütün kandillerin bu fırsatlardan olduğunu dile getirdi. Özellikle Miraç Kandil’inin, insanın manevi yükselişini sembolize etmesi bakımından önemli olduğunu dile getiren Gürbüz, “Allah, bu vesileyle bizleri Miraç’ın hikmetinden, faziletinden, feyiz, lütuf ve bereketinden istifade edenlerden eylesin inşallah” ifadesini kullandı. Müslümanların dünyanın dört bir yanında zulüm altında olduğuna dikkati çeken MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, “Bu tablo göstermektedir ki; Müslümanların birliğe, beraberliğe ve kardeşlik duygularını güçlendirip kenetlenmeye ihtiyacı var. Birlikte rahmet, ayrılıkta ise gazabın olduğuna inanmış ve bu hakikate iman etmiş bir millet olarak, Üç Aylar’ın ve dolayısıyla birbirinden mübarek kandillerin bizi birleştirmesi ve güçlendirmesi, şüphesiz öncelikli duamızdır. Âlemleri yaratan Allah, bu kutlu Miraç Kandil’ini inşallah kurtuluşumuza vesile kılar. Bu duygu ve düşüncelerle Nevşehirli hemşerilerimin mübarek Miraç Kandil’ini tebrik ediyor, sağlık, sıhhat, huzur, barış, kardeşlik ve esenlikler diliyorum’’ dedi. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

MHP Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, “Mübarek Miraç Kandil’inin feyiz ve bereketiyle yeryüzünü kuşatacağı bu gecenin, Müslümanların saadet ve selametine vesile olmasını diliyorum” dedi.

MHP Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Miraç Kandili dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, mübarek gün ve gecelerin önemine işaret etti. Allah’ın, İslam’ la şereflenmiş tüm inananlar için sayısız kurtuluş fırsatı sunduğunu anlatan MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Recep, Şaban ve Ramazan aylarının yanı sıra, bu ayları taçlandıran bütün kandillerin bu fırsatlardan olduğunu dile getirdi.

Özellikle Miraç Kandil’inin, insanın manevi yükselişini sembolize etmesi bakımından önemli olduğunu dile getiren Gürbüz, “Allah, bu vesileyle bizleri Miraç’ın hikmetinden, faziletinden, feyiz, lütuf ve bereketinden istifade edenlerden eylesin inşallah” ifadesini kullandı.

Müslümanların dünyanın dört bir yanında zulüm altında olduğuna dikkati çeken MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, “Bu tablo göstermektedir ki; Müslümanların birliğe, beraberliğe ve kardeşlik duygularını güçlendirip kenetlenmeye ihtiyacı var. Birlikte rahmet, ayrılıkta ise gazabın olduğuna inanmış ve bu hakikate iman etmiş bir millet olarak, Üç Aylar’ın ve dolayısıyla birbirinden mübarek kandillerin bizi birleştirmesi ve güçlendirmesi, şüphesiz öncelikli duamızdır. Âlemleri yaratan Allah, bu kutlu Miraç Kandil’ini inşallah kurtuluşumuza vesile kılar. Bu duygu ve düşüncelerle Nevşehirli hemşerilerimin mübarek Miraç Kandil’ini tebrik ediyor, sağlık, sıhhat, huzur, barış, kardeşlik ve esenlikler diliyorum’’ dedi.


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.