Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Erdal Kesici ile "Bizim Elleri’ çok sevdi

GÜNCEL 05.10.2024 - 20:13, Güncelleme: 05.10.2024 - 20:13
 

Nevşehir Erdal Kesici ile "Bizim Elleri’ çok sevdi

Nevşehir’in özlenen programı Erdal Kesici ile Bizim Eller dün akşam Lale Haber TV’de ilk programında izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.
  Nevşehir’de bir dönemin vazgeçilmez müzik eğlence programı olan Erdal Kesici ile Bizim Eller programı dün akşam itibarıyla Lale Haber TV’de canlı yayında bir kez daha izleyiciler ile buluştu. Lale Haber TV youtube ve facebook sayfalarından canlı yayınlanan Bizim Eller programında izleyiciler canlı telefon bağlantısı ile istedikleri şarkıları sevdiklerini armağan ederken program sunucusu Erdal Kesici ise müzikle birlikte canlı yayında çiğ köfte yoğurdu. Yaklaşık 2 saat 15 dakika boyunca canlı yayınlanan Erdal Kesici ile Bizim Eller programına siz değerli izleyicilerimizin göstermiş olduğu ilgiye sonsuz teşekkür ederiz. Erdal Kesici ile Bizim Eller her Cuma saat 19.30’da canlı yayında Lale Haber TV youtube ve facebook sayfalarımızda sizlerle..   Erdal Kesici ile "Bizim Eller" müzik eğlence programını izlemek için tıklayınız...    
Nevşehir’in özlenen programı Erdal Kesici ile Bizim Eller dün akşam Lale Haber TV’de ilk programında izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

 

Nevşehir’de bir dönemin vazgeçilmez müzik eğlence programı olan Erdal Kesici ile Bizim Eller programı dün akşam itibarıyla Lale Haber TV’de canlı yayında bir kez daha izleyiciler ile buluştu. Lale Haber TV youtube ve facebook sayfalarından canlı yayınlanan Bizim Eller programında izleyiciler canlı telefon bağlantısı ile istedikleri şarkıları sevdiklerini armağan ederken program sunucusu Erdal Kesici ise müzikle birlikte canlı yayında çiğ köfte yoğurdu.

Yaklaşık 2 saat 15 dakika boyunca canlı yayınlanan Erdal Kesici ile Bizim Eller programına siz değerli izleyicilerimizin göstermiş olduğu ilgiye sonsuz teşekkür ederiz.

Erdal Kesici ile Bizim Eller her Cuma saat 19.30’da canlı yayında Lale Haber TV youtube ve facebook sayfalarımızda sizlerle..

 

Erdal Kesici ile "Bizim Eller" müzik eğlence programını izlemek için tıklayınız...

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.