Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir İl Özel İdaresi Sekreterliğine Vali Aktaş'dan Ziyaret

NEVŞEHİR 30.06.2016 - 13:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir İl Özel İdaresi Sekreterliğine Vali Aktaş'dan Ziyaret

Nevşehir Valisi Sayın İlhami Aktaş, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili ve Avanos Kaymakamı Sayın Mustafa Eldivan’ı iade-i ziyaret etti.
30 Mayıs 2016 tarih ve 2016/8864 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla Nevşehir Valiliğine atanarak 13/06/2016 tarihinde bu göreve başlayan Nevşehir Valisi Sayın İlhami Aktaş, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili ve Avanos Kaymakamı Sayın Mustafa Eldivan’ı iade-i ziyaret etti.     Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili ve Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, Vali Aktaş’ın ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.   Eldivan “ Sayın Valimizin şahsımıza ve İl Özel İdaremize gösterdiği yakın ilgiye teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz başta olmak üzere, sayın milletvekillerimiz ile birlikte ilimiz için önemli çalışmalara bundan sonra da devam edeceğiz “dedi.     Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ da göreve başlaması ile birlikte kendisini ziyaret eden Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili ve Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan’a iade-i ziyarette bulunduğunu belirtti.   Vali Aktaş, “Hep birlikte, devletimizin her türlü imkanlarını kullanarak halkımıza hizmet etme gayreti içerisinde olacağız ” dedi.
Nevşehir Valisi Sayın İlhami Aktaş, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili ve Avanos Kaymakamı Sayın Mustafa Eldivan’ı iade-i ziyaret etti.

30 Mayıs 2016 tarih ve 2016/8864 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla Nevşehir Valiliğine atanarak 13/06/2016 tarihinde bu göreve başlayan Nevşehir Valisi Sayın İlhami Aktaş, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili ve Avanos Kaymakamı Sayın Mustafa Eldivan’ı iade-i ziyaret etti.

 

 

Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili ve Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, Vali Aktaş’ın ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

 

Eldivan “ Sayın Valimizin şahsımıza ve İl Özel İdaremize gösterdiği yakın ilgiye teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz başta olmak üzere, sayın milletvekillerimiz ile birlikte ilimiz için önemli çalışmalara bundan sonra da devam edeceğiz “dedi.

 

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ da göreve başlaması ile birlikte kendisini ziyaret eden Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili ve Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan’a iade-i ziyarette bulunduğunu belirtti.

 

Vali Aktaş, “Hep birlikte, devletimizin her türlü imkanlarını kullanarak halkımıza hizmet etme gayreti içerisinde olacağız ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.