Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de deprem bölgelerine yardım kampanyası devam ediyor

NEVŞEHİR 10.02.2023 - 10:00, Güncelleme: 10.02.2023 - 10:00
 

Nevşehir’de deprem bölgelerine yardım kampanyası devam ediyor

Nevşehir Valiliği öncülüğünde deprem bölgelerine gönderilmek üzere başlatılan kampanya devam ediyor.
  Nevşehir Valiliği tarafından deprem bölgeleri için başlatılan yardım kampanyası bu sabah 08.00 itibarıyla yeniden başladı. Nevşehir Valiliği öncülüğünde Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda toplanan yardım malzemeleri gönüllüler tarafından teslim alınan yardım malzemeleri daha sonra ise deprem bölgelerine göndermek üzere tırlara yükleniyor. Haydi Nevşehir deprem bölgesi için yardım kampanyasına ilk gün olduğu gibi bugünde destek olma zamanı.
Nevşehir Valiliği öncülüğünde deprem bölgelerine gönderilmek üzere başlatılan kampanya devam ediyor.

 

Nevşehir Valiliği tarafından deprem bölgeleri için başlatılan yardım kampanyası bu sabah 08.00 itibarıyla yeniden başladı. Nevşehir Valiliği öncülüğünde Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda toplanan yardım malzemeleri gönüllüler tarafından teslim alınan yardım malzemeleri daha sonra ise deprem bölgelerine göndermek üzere tırlara yükleniyor.

Haydi Nevşehir deprem bölgesi için yardım kampanyasına ilk gün olduğu gibi bugünde destek olma zamanı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.