Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de yaşlı kadın evinde ölü bulundu

ASAYİŞ 24.06.2024 - 23:08, Güncelleme: 24.06.2024 - 23:08
 

Nevşehir'de yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Nevşehir Esentepe Mahallesi Şafak Sokak’ta ikamet eden 67 yaşındaki Serpil Yüncü evinde ölü olarak bulundu.
  Alınan bilgilere göre, Esentepe Mahallesi Şafak Sokak’ta kendisinden bir süredir haber alınamayan Serpil Yüncü için yakınları 112 Acil Çağrı Merkezi’ne durumu bildirdi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri balkondan girerek kapıyı açtı. Eve giren sağlık ve polis ekipleri yaşlı kadının banyoda düştüğünü ve olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. 67 yaşındaki Serpil Yüncü’nün cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemesinin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.    
Nevşehir Esentepe Mahallesi Şafak Sokak’ta ikamet eden 67 yaşındaki Serpil Yüncü evinde ölü olarak bulundu.

 

Alınan bilgilere göre, Esentepe Mahallesi Şafak Sokak’ta kendisinden bir süredir haber alınamayan Serpil Yüncü için yakınları 112 Acil Çağrı Merkezi’ne durumu bildirdi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri balkondan girerek kapıyı açtı. Eve giren sağlık ve polis ekipleri yaşlı kadının banyoda düştüğünü ve olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

67 yaşındaki Serpil Yüncü’nün cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemesinin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.