Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektör Kılıç’tan Teşekkür

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2014 - 22:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rektör Kılıç’tan Teşekkür

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, tercih sürecinin ardından Nevşehir’i tercih eden öğrencilerine ve ailelerine teşekkür etti. Rektör Kılıç yayınladığı mesajında; “Sevgili Öğrencilerimiz, Bilime hizmet hazırladığımız yolculuğumuzda aramıza katılan yeni öğrencilerimizi kutluyor; Üniversite hayatında sizlere başarılar diliyorum. Kayıt yenileyen öğrencilerimize de başarılar diliyorum. Ailelerinizin sizlere duyduğu gururu paylaşıyorum. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak biz kişiliğinize uygun ve severek okuyacağınız bir bölümü seçtiğinize inanıyoruz. Üniversite gençliği çağdaş kimliği ile topluma örnek olmalıdır. Bu uğurda bizler akıl ve bilimi yol gösterici olarak kabul etmiş, mesleki yaşamlarında ihtiyaç duyabilecekleri birikime sahip, yüksek karakterli bireyler yetiştirmek istiyoruz. Öğrenci odaklı eğitim anlayışı ile Üniversiteniz size her türlü desteği verecektir. Sosyal, Kültürel ve Sportif etkinliklere katılınızı da önemsiyoruz. Bunun için öğrenci kulüp ve topluluklarımız ile Öğrenci konseyine katılım desteğinizi bekliyoruz. Turistik Kapadokya bölgesinin peribacalarının büyülü dünyasında düşlerinizi gerçekleştiren Üniversite olmak gurur kaynağımızdır. Bu başarı yolculuğunda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini tercih eden gençlerimize ve ailelerine teşekkür eder başarılarının devamını dilerim” şeklinde konuştu. 
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, tercih sürecinin ardından Nevşehir’i tercih eden öğrencilerine ve ailelerine teşekkür etti.
Rektör Kılıç yayınladığı mesajında; “Sevgili Öğrencilerimiz, Bilime hizmet hazırladığımız yolculuğumuzda aramıza katılan yeni öğrencilerimizi kutluyor; Üniversite hayatında sizlere başarılar diliyorum. Kayıt yenileyen öğrencilerimize de başarılar diliyorum. Ailelerinizin sizlere duyduğu gururu paylaşıyorum. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak biz kişiliğinize uygun ve severek okuyacağınız bir bölümü seçtiğinize inanıyoruz. Üniversite gençliği çağdaş kimliği ile topluma örnek olmalıdır. Bu uğurda bizler akıl ve bilimi yol gösterici olarak kabul etmiş, mesleki yaşamlarında ihtiyaç duyabilecekleri birikime sahip, yüksek karakterli bireyler yetiştirmek istiyoruz. Öğrenci odaklı eğitim anlayışı ile Üniversiteniz size her türlü desteği verecektir. Sosyal, Kültürel ve Sportif etkinliklere katılınızı da önemsiyoruz. Bunun için öğrenci kulüp ve topluluklarımız ile Öğrenci konseyine katılım desteğinizi bekliyoruz. Turistik Kapadokya bölgesinin peribacalarının büyülü dünyasında düşlerinizi gerçekleştiren Üniversite olmak gurur kaynağımızdır. Bu başarı yolculuğunda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini tercih eden gençlerimize ve ailelerine teşekkür eder başarılarının devamını dilerim” şeklinde konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.