Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Nevşehir'e geliyor

SİYASET 16.09.2024 - 20:49, Güncelleme: 16.09.2024 - 20:49
 

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Nevşehir'e geliyor

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletirken bir süre görüştü. Milletvekili Emre Çalışkan, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun 20 Eylül Cuma günü bir dizi programa katılmak üzere Nevşehir’e geleceğini açıkladı. Milletvekili Çalışkan, “Nevşehir’imizin sağlık alanındaki ihtiyaçlarını, sorunlarını, yapılması gerekenleri istişare ettik. Sayın Bakanımız 20 Eylül Cuma günü (bu cuma) şehrimizi ziyaret edecek ve bir dizi programa katılacak. Şehrimizin sağlık ihtiyaçlarını bizzat şehrimizde de kendileriyle istişare edeceğiz. Nazik misafirperverlikleri ve şehrimize destekleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletirken bir süre görüştü. Milletvekili Emre Çalışkan, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun 20 Eylül Cuma günü bir dizi programa katılmak üzere Nevşehir’e geleceğini açıkladı.

Milletvekili Çalışkan, “Nevşehir’imizin sağlık alanındaki ihtiyaçlarını, sorunlarını, yapılması gerekenleri istişare ettik. Sayın Bakanımız 20 Eylül Cuma günü (bu cuma) şehrimizi ziyaret edecek ve bir dizi programa katılacak. Şehrimizin sağlık ihtiyaçlarını bizzat şehrimizde de kendileriyle istişare edeceğiz. Nazik misafirperverlikleri ve şehrimize destekleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.