Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 23 Temmuz Salı Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 23.07.2024 - 17:55, Güncelleme: 23.07.2024 - 17:55
 

Uzer Sarrafiye ile 23 Temmuz Salı Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 23 Temmuz Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  - AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Hacıbektaş ilçesine bağlı Köşektaş, Kızılağıl ve Avuç köylerini ziyaret etti. - Nevşehir Belediyesi tarafından çocuk ve gençlere yönelik düzenlenecek olan Doğa Kampı için başvurular başladı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda aranan 11 kişi yakalanırken adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklandı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda 15 şüpheli yakalanırken adliyeye sevk edilen 1 kişi tutuklandı. - Öz Sağlık-İş Sendikası Nevşehir Şubesi sosyal sendikacılık adına yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Yetkili olduğu kurum ve kuruluşlarda çalışan üyeleri için Tatlarin Barajı piknik alanında düzenlemiş olduğu piknik organizasyonuna 110 aile 450’ye yakın kişi katılım sağladı. - Türkiye Güreş Federasyonu tarafında Ankara’da düzenlenen U11 ve U13 Türkiye Kadınlar Güreş şampiyonasına katılan Gazi Ortaokulu öğrencisi Türkiye şampiyonu oldu. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde 108 bin adet doldurulmuş makaron ele geçirildi. - Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)’nde, turist rehberlerine yönelik olarak ‘Türk İşaret Dili Kursu’ açılacak. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada yapılan çalışmalarda hırsızlık, dolandırıcılık, kasten yaralama ve tehdit suçundan aranan 4 kişi yakalandı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çeşitli tarihlerde aileler tarafından kayıp ihbarında bulunulan 7 kişi bulundu. -AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Avanos Kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nın içerisinde bulunacağı Avanos Hükümet Konağı ihalesinin sonuçlandığını açıkladı.
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 23 Temmuz Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Hacıbektaş ilçesine bağlı Köşektaş, Kızılağıl ve Avuç köylerini ziyaret etti.

- Nevşehir Belediyesi tarafından çocuk ve gençlere yönelik düzenlenecek olan Doğa Kampı için başvurular başladı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda aranan 11 kişi yakalanırken adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklandı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda 15 şüpheli yakalanırken adliyeye sevk edilen 1 kişi tutuklandı.

- Öz Sağlık-İş Sendikası Nevşehir Şubesi sosyal sendikacılık adına yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Yetkili olduğu kurum ve kuruluşlarda çalışan üyeleri için Tatlarin Barajı piknik alanında düzenlemiş olduğu piknik organizasyonuna 110 aile 450’ye yakın kişi katılım sağladı.

- Türkiye Güreş Federasyonu tarafında Ankara’da düzenlenen U11 ve U13 Türkiye Kadınlar Güreş şampiyonasına katılan Gazi Ortaokulu öğrencisi Türkiye şampiyonu oldu.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde 108 bin adet doldurulmuş makaron ele geçirildi.

- Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)’nde, turist rehberlerine yönelik olarak ‘Türk İşaret Dili Kursu’ açılacak.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada yapılan çalışmalarda hırsızlık, dolandırıcılık, kasten yaralama ve tehdit suçundan aranan 4 kişi yakalandı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çeşitli tarihlerde aileler tarafından kayıp ihbarında bulunulan 7 kişi bulundu.

-AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Avanos Kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nın içerisinde bulunacağı Avanos Hükümet Konağı ihalesinin sonuçlandığını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.